Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez egy működő...

Szerintetek ez egy működő stratégia lehet a jövő időszakra nézve, ha szeretném folytatni a tanulmányaimat?

Figyelt kérdés

Sajnos amit eddig tanultam azzal nem lehet semmilyen karriert elérni. Ezért úgy döntöttem jövő őszig dolgoznék ezzel megkeresve a négy félév tandíját is. Utána pedig beiratkozom nappali fizetősön a kinézett mesterképzésre.

Úgy számolok, ha nem élek addig és azután sem nagy lábon, akkor az elrakott tartalékkal és diákmunkával az a másfél megoldható lenne.

Sajnos a kinézett szak nem indul levelezőn ezért sem erőltetem az idei jelentkezést. Ez pedig, ha megfelelően elvégzem megnyitna egyfajta kaput, amit örökké bánnék, ha nem kezdenék el.

2023. febr. 19. 22:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Miért ne? Pontosak a számításaid? Ha igen, és elég motivált is vagy, hogy ne térül el más irányba, akkor szerintem jó stratégia.

Más okból, de nekem életem egyik baklövése, hogy nem passziváltattam magam az alapszak kellős közepén. 1-2 év alatt összegyűjthettem volna a tandíjra valót, akár egy nappali elvégzéséhez való tartalékkal.

2023. febr. 20. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!