Szerintetek ez egy működő stratégia lehet a jövő időszakra nézve, ha szeretném folytatni a tanulmányaimat?
Sajnos amit eddig tanultam azzal nem lehet semmilyen karriert elérni. Ezért úgy döntöttem jövő őszig dolgoznék ezzel megkeresve a négy félév tandíját is. Utána pedig beiratkozom nappali fizetősön a kinézett mesterképzésre.
Úgy számolok, ha nem élek addig és azután sem nagy lábon, akkor az elrakott tartalékkal és diákmunkával az a másfél megoldható lenne.
Sajnos a kinézett szak nem indul levelezőn ezért sem erőltetem az idei jelentkezést. Ez pedig, ha megfelelően elvégzem megnyitna egyfajta kaput, amit örökké bánnék, ha nem kezdenék el.
Miért ne? Pontosak a számításaid? Ha igen, és elég motivált is vagy, hogy ne térül el más irányba, akkor szerintem jó stratégia.
Más okból, de nekem életem egyik baklövése, hogy nem passziváltattam magam az alapszak kellős közepén. 1-2 év alatt összegyűjthettem volna a tandíjra valót, akár egy nappali elvégzéséhez való tartalékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!