Foxpost utánvétel átutalási tapasztalatok? Írjátok bátran, őszintén!
Figyelt kérdés
(Nekem egy hete vették át automatából, kártyás fizetéssel a csomagot, a rendszer jelzi, de az utalás azóta sem történt meg. Sikerült beszélni az ügyfélszolgálattal, ahol tájékoztattak arról, hogy a Foxpostnak NINCS előírt átutalási határideje az utánvétek esetén - ezek szerint, ők döntik el?)2023. febr. 19. 06:13
A kérdező szavazást indított:
3 napon belül
5 napon belül
Egy hét múlva
Több, mint egy hét
Műszaki hiba miatt, vagy túlterheltség miatt késtek napokat
Bankszámla probléma miatt nem utalták, de rendeződött
Egyéb ok miatt, soha sem kaptam meg az utánvét összegét
5 szavazat
1/1 anonim válasza:
"Feladóként mikor kapom meg az utánvét összegét?
A címzettnek – célautomatába küldés esetén - 4 nap áll rendelkezésére a csomag átvételére. Az utánvét összege csak az átvételt követően folyik be hozzánk, ezt követő 3 munkanap alatt tudjuk a feladónak átutalni azt. Házhoz szállítás esetén a csomag címzett általi átvételétől számítottan 3 munkanap alatt utaljuk át az utánvétel összegét. A banki utalás közlemény mezőjében megadjuk a csomagazonosítót, így tudni fogod, hogy melyik csomag utánvételi összegét utaltuk át"
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, és kérdezz rá.
Nekem mindig megérkezett 3-4 nap alatt az összeg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!