Szerintetek mennyire gáz ho munkanélküli vagyok, viszont van sok millióm?
Figyelt kérdés
németországb dolgoztam 3 even keresz megállás nélkül es gyűjtöttem a pénzt.. most vus nincs munka.. keresek de mindenki azt mondja majd cs marciustól lesz... :(2023. febr. 13. 10:58
1/10 A kérdező kommentje:
bocsi a helytelen írásért.. ez a szar írás javító...
2023. febr. 13. 10:59
3/10 anonim válasza:
Mi a kérdés?
Sok éve dolgozom, elég szép megtakarításom van befektetve. Gondolod, ha holnap elküldene a munkáltatóm, akkor eltűnne a pénzem? Vagy miért lenne "ciki"?
6/10 anonim válasza:
Mennyid van? Attól függ.
4-5milliód?
Amugy nem gát
8/10 anonim válasza:
Ez van, ez vagy te, ilyen vagy…
Nekem is van penzem…:)
Nem hiszek abban hogy a pénz nem boldogít, mi emberek tettük azzá.
Ha nem jön be akkor csak ki megy…
Ezzel csak az a baj :(
9/10 Cubina válasza:
Ez csak büszkélkedés akar lenni, hogy sok milliód van, de nem dolgozol?
Megdolgoztál érte, viszont van egy rossz hír is. Ha továbbra sem dolgozol, előbb-utóbb a sok millióból kevés vagy semennyi millió lesz, sőt a végén egy filléred sem marad. Egyetlen nap alatt is el lehet költeni nagyon sok millió forintot és ha nincs bevétel, elfogy a pénz.
10/10 Senior Séf válasza:
És mi a ménkűnek jöttél haza, ha itt nem találsz munkát? Vagy a német nyelv is olyan gyatrán ment, mint a magyar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!