Havi nettó 120-130 000 Ft-ból meg lehet élni?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk elmegy 20-30 000 FT rezsire, és minden egyébre marad havonta 100 000 Ft? Ebből ha okosan gazdálkodik valaki, és szinte csak élelmiszerre és tisztasági szerekre költ, ki lehet jönni?
Ti hogyan éltek meg a jelenlegi árak mellett? Mennyi megy el csak arra, hogy "éltek"?
2023. febr. 8. 16:27
11/15 anonim válasza:
Élni nem lehet, vegetálni, nyomorogni igen.
12/15 anonim válasza:
7# voltam kollégista, azért nem mindegy, hogy van az olcsó menza, anyámék hétvégén felpakoltak kajával, az ingyen wifi, a diákbérlet. Nem költesz koleszosként elromlott háztartási gépekre, extra tisztítószerekre, különösebben rezsire stb
13/15 anonim válasza:
Nagyon okosan és tudatosan kell költeni, tudni kell spórolni. Kaját nagyon megtervezni, hogy semmit se kelljen kidobni. Váratlan kiadások nagy problémát jelentenek, ha nincs tartalék. Érdemes lenne valami mellékest, vagy jobb munkát keresni. Az sem mindegy hol laksz, fiú vagy lány vagy, hány éves vagy. Mások az igények és a lehetőségek. Ha többet elárulsz a részletekről pontosabban tudok válaszolni, ötletet vagy segítséget adni.
14/15 anonim válasza:
7es, kollégistaként 50ezerből éltem...
10ezer koli, 5ezer bérlet, 30 kaja, mert anyámék küldtek hatvankét doboz kaját a hétvégén.
Ebből felnőttként nulla opció maradt, lakhatás 10 helyett 120, berlet duplája, kaját nem kapunk. Szerinted milyen életem lenne most 50ből?
15/15 anonim válasza:
Megélni kevés, éhen halni sok, de nyomorogni lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!