Nettó 200.000 ft a fizetésem. Kaphatok valahol azonnali segélyt?
Sajnos olyan helyzetbe kerültem, hogy nem tudom hogy oldjam meg a következő fizetésig az anyagiakat, ami februàr 2-àn.vagy 3-àn lesz. Sajnos a hónap elején nagyon lebetegedtem, ami miatt a gyógyszertàrban összességében 40ezer forintot kellett gyógyszerekre költenem. Ezen kívül anyukàm szociàlis intézményben él, amit én havi 30ezer forinttal kell kiegészítenem. Ezen felül miutàn befizettem a dolgaim, nem maradt szinte semmi... Kérni nem tudok senkitől kölcsön, ismerősöktől meg nem szeretnék, mert szégyenlem.
Sajnos mindenhol azt olvasom, hogy az egy főre jutó jövedelem nekem "túl magas".
Gondoltam rà, hogy eladom a ruhàim egy részét vagy könyveket, de ki tudja, hogy ez sikerül e.
Alkalmi munkàt sem igazàn talàlok.
Esetleg valaki tud valami megoldàst, hogy tudnék sürgősen pénzt szerezni?
Köszönöm.
Vissza nem fizetendő ajándékpénzt sehonnan. Ha most kapnál a következő hónapban is kérnél, mert az szerinted jár neked. 6 hónap múlva meg szerinted jár neked a 600e-es telefon meg saját lakás és arra kérnél pénzt.
Keress másik állást. 200e az minimálbéres munkáért jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!