Így, hogy nyugati árak és keleti bérek vannak, el lehet még azt játszani, hogy kimegy az ember külföldre pár évet és hazajön és vesz magának két (na jó egy) ingatlant?
7: Ez pont attól a definíciótól függ, hogy mi neked az értelmes.
Én napi több órán át nézegetem a hirdetési oldalakat és mindig van NEKEM értelmes lakás a nevezett árfekvésben.
De én a saját lakhelyemen keresek nagy helyismerettel, tehát nem egy nem létező dolgot keresek, mint pl. valaki a Balatontól, aki életében egyszer volt Budapesten 3 napig 18 évvel ezelőtt, és olyat keres, hogy pl. legyen a Keletinél de ne legyen a ház környezetében hajléktalan 5 km-es körzetben, stb.
Nem hiszem.
Mondjuk mi pont ezt csináltuk, kint dolgoztunk ketten a férjemmel, egy pici lakást vettünk csak ki, spóroltunk, másodállást is vállaltunk, így pár év után tudtunk házat venni itthon, igen.
De ez még 2019 előtt volt, ma max. egy kis 2 szobás panelre futná abból a pénzből szerintem. És ismétlem, mi ketten voltunk, egyikünk fizetését konkrétan félretettük.
Én 6 éve dolgozom Németországban (építőipar, egész ország). Szállást a cég adja szóval azon spórol az ember, ez idő alatt 20m Ft sikerült összeszednem.(persze ez alatt, apa lettem, otthon is albérlet a családnak, 2 autó stb.) Amihez még mindig kéne min. 20m hitel hogy vegyek egy lakható de felújítandó házat Hajdú Bihar második legnagyobb városába… Kösziiiii nagyhasúúúú
Szóval nem akarok senkit elkeseríteni de ku*va nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!