Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Így, hogy nyugati árak és...

Így, hogy nyugati árak és keleti bérek vannak, el lehet még azt játszani, hogy kimegy az ember külföldre pár évet és hazajön és vesz magának két (na jó egy) ingatlant?

Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 20:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja, az ügyeskedőket kifelejtettem, ők azok akik nem dolgozni mennek ki, hanem azért, hogy kihasználják a nyugati, a munkásokat maximálisan védő jogrend rendszerhibáit. Balesetet színlelnek a munkahelyükön, vagy éppen munkába menet és beperlik a munkáltatójukat euró százezres kártérítéseket nyerve tőlük a bíróságon. Igen, ez egy létező iparág, itthon is cikkeztek már róla.
2023. febr. 7. 11:55
 12/15 anonim ***** válasza:

7: Ez pont attól a definíciótól függ, hogy mi neked az értelmes.

Én napi több órán át nézegetem a hirdetési oldalakat és mindig van NEKEM értelmes lakás a nevezett árfekvésben.

De én a saját lakhelyemen keresek nagy helyismerettel, tehát nem egy nem létező dolgot keresek, mint pl. valaki a Balatontól, aki életében egyszer volt Budapesten 3 napig 18 évvel ezelőtt, és olyat keres, hogy pl. legyen a Keletinél de ne legyen a ház környezetében hajléktalan 5 km-es körzetben, stb.

2023. febr. 7. 15:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem hiszem.

Mondjuk mi pont ezt csináltuk, kint dolgoztunk ketten a férjemmel, egy pici lakást vettünk csak ki, spóroltunk, másodállást is vállaltunk, így pár év után tudtunk házat venni itthon, igen.

De ez még 2019 előtt volt, ma max. egy kis 2 szobás panelre futná abból a pénzből szerintem. És ismétlem, mi ketten voltunk, egyikünk fizetését konkrétan félretettük.

2023. febr. 11. 06:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Én 6 éve dolgozom Németországban (építőipar, egész ország). Szállást a cég adja szóval azon spórol az ember, ez idő alatt 20m Ft sikerült összeszednem.(persze ez alatt, apa lettem, otthon is albérlet a családnak, 2 autó stb.) Amihez még mindig kéne min. 20m hitel hogy vegyek egy lakható de felújítandó házat Hajdú Bihar második legnagyobb városába… Kösziiiii nagyhasúúúú

Szóval nem akarok senkit elkeseríteni de ku*va nehéz.

2023. febr. 12. 17:42
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 Csak melózzál nyugodtan, asszonykádat ápolom itthon. :3
2023. febr. 12. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!