Hogy lehet egy online rendelést korrekt módon visszamondani?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: Megrendeltem egy terméket, amit a webshop úgy jelenített meg, hogy készleten van. Ezzel szemben 10 nap után kaptam egy e-mailt, amelyben módosították a megrendelést: “beszerzés alatt”- ra.
Azóta már eltelt 13 nap és úgy adódott, hogy máshol az ár töredékéért meg tudnám venni, ezért szeretném lemondani a rendelést, de sajnos nincs ilyen lehetőség a weboldalon.
Egyedül az elállási jogot találtam meg, de nem tudom, hogy az csak a termék átvétele után lehetséges vagy a leadott megrendelésre is?
Egyenlőre még nincs kifizetve, utánvéttel szerettem volna megvenni.
2023. febr. 5. 12:35
1/3 anonim válasza:
Írj nekik egy e-mailt, hogy lemondod a megrendelést.
2/3 anonim válasza:
Írj e-mailt. Nemrég én is így mondtam le rendelèst, 1 hónapot vártam rá, csak ígéret volt.
3/3 anonim válasza:
Nem veszed at es kesz.
Alapbol nem gaz mert ha azt irtak van kozbe meg beszerzes alatt mar a reszukrol atveres
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!