Mennyi az a havi minimum fix összeg, ami megléte mellett megengedhető egy alsó-közép kategóriás autó fenntartása/birtoklása? (Tehát nem egy 100 éves swift hanem mondjuk legyen egy 2007-es toyota avensis)
Tehát a fizetésed egy része nyilván elmegy benzinre, kötelező vagy váratlan szervizre, súlyadóra stb.
Mennyi pénzt kell erre szánni havonta? A mai benzin és egyéb dolgok drágulása miatt mérlegelni érdemes, hogy bele lehet-e vágni ilyesmibe.
"Milyesminek? Most mégis miről akarsz meggyőzni, meg se füle, se farka annak, amit írsz."
Mert mondom, én, hogy nem értesz hozzá :D
Egy "VEZÉRLÉSCSERE" azt jelenti, hogy kicserélnek 1 darab fogasszíjat ami préselt kevlár gumi, meg egy csapágyas feszítőgörgőt ami a hajtást feszesen tartja. Miután összejelölték a hajtásban résztvevő alkatrészeket.
Ha nem szíjjas hanem láncos a vezérlés akkor meg még ettől is egyszerűbb a dolguk!
Monjuk egy veterán kategóriájú tűszelepes karbis beállításért, meg egy szelephézag beállításért kifizetnék ennyit,mert ahhoz aztán tényleg kell komolyabb szaktudás!
De egy vezérléscsere, kb a szakmunkásvizsga belépő szintje...
“ kb a szakmunkásvizsga belépő szintje...”
Gratulálok, hogy megugrottad ezt a szintet. De az autószerelést és a diagnosztizálást hagyd rá inkább a szerelőkre, mert világos, hogy ehhez nagyon nem értesz.
"tavaly októberben költöztünk be a teljesen újépítésű házunkba, amit januárba kezdtünk el építeni és bútorozással együtt kihoztuk 40millióból. "
:D
Hallod 13 ezer egy köbméter sóder!
40 millióból 3 szintes atombunkert lehet építeni, nem házat!
Te nem értesz semmihez!
Nálam ugrik a húszéves kombi mazda úgy mint a mostani fostalicskák!
Ha pedig tudnád menyniért vettem lehidalnál!
Raktáros gyereké volt 140 re tartotta 80 ezer lett belőle a vége!
Három éve használom már 230.000 km van most benne és eddig csak az akksit cseréltem...
Szerintem hagyjuk hogy ki mihez nem ért, te meg szórd a pénzed ahogy jólesik :D
:D
Te meg told el a bringát a magisztrális sapkádba...
“ 40 millióból 3 szintes atombunkert lehet építeni, nem házat!”
Gondolom házépítéshez is annyira értesz, mint az autószereléshez: semennyire :)
Köszönjük ezt a sok haszontalan hozzászólást, aminek köze sem volt a kérdéshez és csak beégetted magad vele
“ Nagyon szívesen, nekem ingyen volt nem többszázezerbe!”
Nem, nálatok a sóder kerül annyiba, ezért nincs saját hàzad :) gondolom autód se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!