Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi az a havi minimum fix...

Mennyi az a havi minimum fix összeg, ami megléte mellett megengedhető egy alsó-közép kategóriás autó fenntartása/birtoklása? (Tehát nem egy 100 éves swift hanem mondjuk legyen egy 2007-es toyota avensis)

Figyelt kérdés

Tehát a fizetésed egy része nyilván elmegy benzinre, kötelező vagy váratlan szervizre, súlyadóra stb.

Mennyi pénzt kell erre szánni havonta? A mai benzin és egyéb dolgok drágulása miatt mérlegelni érdemes, hogy bele lehet-e vágni ilyesmibe.

2023. jan. 31. 20:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

"Volt teljes vezérléscsere is már, 120ezer volt"

Kb 40-50 be kerül a szett hozzá, nagyon drágán szerelték meg.

Mi ketten sógorral az ő garázsába egy óra alat megvoltunk ezzel, meghívtam egy pizzára azt annyi.

A Bentley-nél volt tavaly 75.000 plusz áfa a szervízóradíj!

Hacsak nem ott csinálták neked, akkor nagyon pofátlanul lehúztak...

2023. febr. 1. 09:22
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyibe kerül, nem is érdekel, meg az sem, hogy pontosan miket cserélt akkor, ez a szerelő dolga, nekem ennyit megért. Az, hogy neked nem, az a te dolgod
2023. febr. 1. 10:29
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

Én csak viszonyításképp írtam egy luxus szervíz óradíjjához képest.

A pénzről ne úgy gondolkodj, hogy neked vagy nekem megéri e, hanem úgy, hogy akármit is csinálsz mindíg lesz helye, de senkinek sem mindegy , hogy hány helye és mi is az valójában...

Én csak mondtam, hogy mskor ne így járj...

Én a magam részéről már meg sem bíznék olyan munkájában aki már a pénzzel átver.

Akit egyszer át lehet verni azt a legnagyobb flesh duplán átverni...

Máskor ne hagyd magad, és ne kompenzálj ilyenekkel, hogy neked csakazértis megéri.

2023. febr. 1. 11:04
 14/29 anonim ***** válasza:

Te magad írtad, hogy 120 ezret kerestél akkoriban, és annyi volt a szerízdij is...

Ember nincs aki erre őszintén írja azt, hogy neki akkor is megérte..

2023. febr. 1. 11:05
 15/29 anonim ***** válasza:
47%

Nem akkor cseréltettem ki, mikor annyit kerestem. Hanem mikor nettó 250ezret. Mellesleg én a 120ezerből is tudtan félretenni, gondolom te nem tudnál. Nekem megérte, mert azóta sincs baja a kocsinak és veled ellentétben én tudom, hogy ennyibe kerül egy vezérléscsere (anyag és munkaköltsége).

“ Ember nincs aki erre őszintén írja azt, hogy neki akkor is megérte..”

Évi 120ezer plusz kiadás, hú azta mindenit, de földhöz ver :D ne legyél már ennyire olcsójános

2023. febr. 1. 11:23
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

Nem leszek, de hülye sem, ugye nem sértelek meg ezzel :D!

HA, majd egyszer nekiállsz ilyesminek, rájössz, hogy miért fizettél eddig!

Mellesleg én ma vettem 600 ezerért téglát egy komolyabb válaszfalhoz, mivel téglát sütni nem tudok, de a falazás azért még megy, így azért sem kell fizetnem "munkadíjat"...

2023. febr. 1. 14:34
 17/29 anonim ***** válasza:

Elég az áfát, mert az is volt vagy 120 ezer...

Ezért már kap egy két miniszter egy koporsót Osb lapból magának!

Kellemes pihenést nekik, minél előbb!

2023. febr. 1. 14:39
 18/29 anonim ***** válasza:

“ HA, majd egyszer nekiállsz ilyesminek, rájössz, hogy miért fizettél eddig!”

Milyesminek? Most mégis miről akarsz meggyőzni, meg se füle, se farka annak, amit írsz. Az építkezésbe ne menjünk bele, tavaly októberben költöztünk be a teljesen újépítésű házunkba, amit januárba kezdtünk el építeni és bútorozással együtt kihoztuk 40millióból. Szerintem egy picit jobban értek ehhez is

2023. febr. 1. 14:47
 19/29 anonim ***** válasza:

Alapból ott indul a történet, hogy egy szerelő vállalkozásnak, de még egy maszek szerelőnek is 40-50% kedvezménye van egy alkatrészkereskedésnél, bármelyik nagyot is említhetem.

Persze te ebből mezeiként az utcáról beeső ügyfélként semmit sem látsz!

Amit te látsz az az amennyiért neked eladná az alkatrész kereskedő kisker áron.

A vállalkozás ráadásul nettóba vásárolja meg kedvezménnyel.

Felszorozza ketővel minimum a kedvezményes árat, rárakja neked az ő hasznát, a munkadíját meg az áfát...

Kb ezt fizeted ki, nem pedig a szerelőgyereket aki elvégzi a melót óránként 2 ezer forintért...

2023. febr. 1. 14:49
 20/29 anonim ***** válasza:

De további mocskos trükkök is vannak :D

Amikor feléd számláznak egy gyári alkatrészt, közbe egy felújított gyári kerül be a kocsidba...

Csomagolásokat sose kapsz vissza, nem furcsa?

Az a biztos amit TE magad beépítesz, meg az ÉRI meg...

2023. febr. 1. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!