Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vajon mennyi vagyonnal kéne...

Vajon mennyi vagyonnal kéne rendelkeznie körülbelül egy felnőtt embernek?

Figyelt kérdés
2023. jan. 27. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Kell? Nem kell. Senkinek nem kell rendelkeznie semmivel.
2023. jan. 27. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Legalább 600 millió szerintem.
2023. jan. 27. 22:50
 3/8 anonim ***** válasza:
11%

Medior: 80 M Ft fölött

Senior: 150 M Ft fölött

Team lead: 250 M Ft fölött

Contractorként is alap a 2-300 M Ft pár év után.

2023. jan. 28. 02:10
 4/8 A kérdező kommentje:

Ja hogy nektek ennyi penzetek van. Nem azt kerdeztem hogy szerintem mennyit kene, hanem pl 30-40 evesen mennyi penzzel kene rendelkezzen egy ember.

Nem gaz e ha valakinek csak ennyi van stb.

Ertheto a kerdes??

2023. jan. 28. 08:01
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

Az elsőnél a pont. Kelleni nem kell semmivel. Hogy mennyivel érdemes, az a jelenlegi életszínvonaladon és céljaidon múlik.

Mit akarsz te pénzügyileg elérni és mennyi időn belül?

Mert teljesen más jön ki, ha a célod az, hogy megélj a jelenlegi bevételedből és havi szinten félre tudj tenni, mit tudom én, 50 ezer forintot, vagy ha 5 éven belül családi házat akarsz venni, vagy ha 55 éves korodban vissza akarsz vonulni és a megtakarításaidból/befektetéseidből leélni a hátralévő éveidet.

2023. jan. 28. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Havi 50 ezer forint megtakarítással mire lehet menni most komolyan? Ha befekteted és nem inflálódik el az egész, akkor 20 év múlva veszel belőle egy autót? Mert még egy lepusztult lakást sem fogsz kapni érte valami gettóban az is biztos.
2023. jan. 28. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:
39%
Tegyük fel, hogy van egy kulturált lakásod egy kulturált helyen, ez nagyon minimum 25 millió. (Nem kell példákat hozni, hogy Iszapszentkukacon a faluvégen lehet venni 4 millióért is lepusztult parasztházat, meg költözködni egyik albérletből a másikba.) Van egy normális kulturált autód, hogy el tudj menni esetleg oda is ahova nincs normális tömegközlekedés, el tudj vinni nagyobb tárgyakat A-ból B-be, haza tudj menni éjszaka is stb. Ez legyen mondjuk 5 millió.(Nem kell példákat hozni, hogy az autó felesleges, cipeld csak nyugodtan a bevásárlószatyraidat kilométerekről, meg szobrozz félórákat a buszmegállóban ha neked felesleges.) Ezen kívül nem árt ha van még minimum 5-10 millió megtakarításod váratlan helyzetekre és a nehezebb időszakok átvészelésére. Ez így nagyon minimum 35-40 milliós vagyon.
2023. jan. 28. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:

De jó lenne, ha egyesek mondatot értelmezni is tudnának, vagy legalább értenék a különbésget a "vagy" és "és" között. De hát úgy látszik, ehhez túl magas a léc.

2023. jan. 28. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!