Mi a véleményetek a kriptovalutákról, főleg most, a medve piac láttán?
Figyelt kérdés
Megéri velük foglalkozni, avagy ez egy szemfényvesztés, és a kis ember lehúzása? Vagy a kis ember naggyátétele:D2023. jan. 13. 12:46
1/6 anonim válasza:
Amikor olcso akkor kell venni nem amikor itt minden masodik kerdes kriptorol szol ...
2/6 anonim válasza:
A kriptovaluta egy játékpénz, aminek akkor van értéke ha elég sok bolond azt gondolja hogy tényleg ér is valamit. Lehet vele keresni, de azt a pénzt nem te állítod elő, hanem az újabb bolondok igazi pénzből végrehajtott vásárlásából származik.
Mivel nincs végtelen számú bolondunk végtelen eltapsolható pénzzel, könnyen megjósolható hová futnak ki az ilyen piramisjátékok. Ettől még kereshetsz rajta, csak a vége előtt szállj ki. Hogy az mikor van, sajnos csak utólag tudjuk majd meg.
4/6 anonim válasza:
Ha megnézed az árfolyamgrafikonokat akkor láthatod, hogy az utóbbi időben mennyire érte meg kriptóba fektetni. Amíg a hosszútávú trend negatív, szerintem nem éri meg foglalkozni vele. Lehet persze tippelgetni a mélypontokat, de kevés az esély rá hogy eltalálod. Lehet leátlagolgatni is, hogy mindig veszel valamennyit az újabb esés után, de ezzel akár a végtelenségig is égetheted a pénzt ha mégsem fordulna a trend. Szerintem akkor lehet érdemes beszállni, ha már kialakult egy tartós emelkedő trend nem csak a kriptopiacon, hanem az egész gazdaságban. Ez szerintem akkor fog bekövetkezni, mikor a jegybankok élükön a FED-el lazítani kezdenek a monetáris kondíciókon.
6/6 anonim válasza:
Az emberiség egyik legújabb fejlesztése a Facebook után. Hogy tartós lesz e vagy elbukik az persze előre nem tudni. Aki beszáll az az előbbi esetben nyer utóbbi esetben veszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!