Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyibe kerül egy házilag...

Mennyibe kerül egy házilag fogott medve?

Figyelt kérdés

Szóval ugye székelyföldön meg még pár helyen vannak medvék és gondolom sokat ér egy darab és arra gondoltam hogy ketrecbe be csalom valahogy és aztán eladom valakinek

Sokat ér egy medve gondolom szóval ebből biztos meg lehet élni

2021. aug. 1. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
És ha megtámad? A medvék nem hülye állatok, Bem mászkálnak be medveméretű ketrecekbe. Meg különben is, honnan szerezné akkora ketrecet?
2021. aug. 1. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
*nem mászkálnak be
2021. aug. 1. 20:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát így összetákolok akkorát és odateszek csalinak pulykát vagy valami más husit
2021. aug. 1. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Csengő Zoli vagyok, adok érte egy tepsi szettet.
2021. aug. 1. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Májkrémgyár annyi doboz májkrémet ad érte ahány kilo.
2021. aug. 1. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Bűncselkmény elkövetéséhez kérsz tanácsot?
2021. aug. 1. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy csak százezres bírságba kerülne neked, vagy milliós értékű, esetleg letöltendő is jár-e érte. Szerintem az csak akkor, ha a nem túl jókedvű medve kiszabadul a tákolmányból és jóvoltadból megöl vagy megsebez valakit. Mondjuk jobb esetben téged és akkor pénzbüntetéssel már nem kell foglalkozni.

A vad értékesítése az meg már megint egy másik bűncselekmény.

Ja, tényleg megéri.

2021. aug. 1. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az életedbe.
2021. aug. 1. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!