Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez meg hogy lehetséges?

Ez meg hogy lehetséges?

Figyelt kérdés

Egy furcsaságot írnék. Lehet, hogy tik is tapasztaltátok már és nézetek is videót róla.

A reklámokról van szó és az hogy lehet, hogy lehallgatnak ?!

XD

A tegnapelőtt a párommal biztonsági kamerákról és baba Figyelőről beszéltünk.

Azóta a Facebookon es más oldalukon azok ugranak fel, pedig nem is keresgéltem a neten.

Azelőtt járókát akartam venni, de nem néztem utánna a neten és ugyan úgy hirdetés ugrott fel.

Veletek megtörtént ez?

Szerintetek mi okból ugranak fel így ezek a hirdetések? Ha nem is kerestem utánna a neten es nem is írtam be semmilyen böngészőben

Köszönöm a válaszokat előre és remélem magyarázatot is kapok

2023. jan. 12. 13:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor megoldodott a rejtely.
2023. jan. 13. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló szitu:

Kollégával egy nagyon szokatlan dologról beszéltünk melóban. Tehát csak beszéltünk róla, nem volt kutakodás semmilyen eszközön, nem néztünk meg vele kapcsolatban semmit neten stb.

Másnap döbbenten mesélte, hogy az okostelefonja a témával kapcsolatos dolgokat kezdte felajánlgatni neki. Csak lestünk.

Hát nem semmi...

Még a falnak is füle van. :(

2023. jan. 13. 16:57
 13/16 Nagybikatok válasza:
Én pontosat nem tudok mondani, de valahogy úgy van ha pl 1 wifit használsz pároddal. Te hiába nem keresel rá ha ő rákeresett egyszer is akkor már te is kapod a reklámot! Pontosan tényleg nem emlékszem de lehet hogy már maga az is hogy közel van egymáshoz a 2 készülék és valami ilyesmi. Valamelyik a 2 közül! Vagy mindkettő! Bár a tiktokon talán nyiltan is csinálják! Arról semmit nem tudok mondani.
2023. jan. 18. 20:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor ezt hogy' magyarázod meg?

"csak beszéltünk róla, nem volt kutakodás semmilyen eszközön, nem néztünk meg vele kapcsolatban semmit neten "

... mégis feldobálta utána a témával kapcsolatos "ajánlásokat" az okostelefon.

2023. jan. 19. 04:12
 15/16 Nagybikatok válasza:
Nem akarok én semmit magyarázni. Ezt egy ismert informatikával foglalkozó ember mondta. Ha ő hazudott én is!
2023. jan. 19. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy hazudtál. Te azt írtad, hogy volt "rákeresés" a témával kapcsolatban. Ilyen esetben teljesen érthető, hogy feldobálja azzal a témával kapcsolatban a további dolgokat.

Nálunk viszont nem volt keresés vele kapcsolatban sem az illetőnél, sem másnál akkor sem, ha azonos WIFI-t használnak. Mégis feldobálta a témával kapcsolatos további dolgokat. Kizárólag úgy, hogy csak beszéltünk a témáról egy okostelefon "társaságában", de nem kerestünk rá a neten.

Még a falnak is füle van...

Valószínűleg nem véletlen, hogy komoly tárgyalásokra még a kikapcsolt telefonokat sem lehet bevinni. ;)

2023. jan. 20. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!