Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez meg hogy lehetséges?

Ez meg hogy lehetséges?

Figyelt kérdés

Egy furcsaságot írnék. Lehet, hogy tik is tapasztaltátok már és nézetek is videót róla.

A reklámokról van szó és az hogy lehet, hogy lehallgatnak ?!

XD

A tegnapelőtt a párommal biztonsági kamerákról és baba Figyelőről beszéltünk.

Azóta a Facebookon es más oldalukon azok ugranak fel, pedig nem is keresgéltem a neten.

Azelőtt járókát akartam venni, de nem néztem utánna a neten és ugyan úgy hirdetés ugrott fel.

Veletek megtörtént ez?

Szerintetek mi okból ugranak fel így ezek a hirdetések? Ha nem is kerestem utánna a neten es nem is írtam be semmilyen böngészőben

Köszönöm a válaszokat előre és remélem magyarázatot is kapok

2023. jan. 12. 13:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Meta vagy Google barmelyik termekeben beszeltetek rola?
2023. jan. 12. 13:34
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy viber üzenetváltás után egy barátommal, jelent meg kb azonnal a termék a google reklámokban, miről beszéltünk.

Lehet véletlen, de passz.

A keresések után már "természetes" hogy bedobál olyan reklámokat, de ez azért meglepett.

2023. jan. 12. 13:58
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon durván megy a lehallgatás. Már jó ideje amúgy, de az utóbbi években elképesztően pontos lett. Míg korábban csak arra figyeltem fel, hogy a céges gépen (ahol semmilyen saját személyes accounttal nem voltam bejelentkezve) rákerestem egy termékre, aztán aznap odahaza az eBay ugyanazokat ajánlotta fel, addig manapság a Google mintha gondolatot olvasna:

Volt, hogy a TV-ben egy dokumentumfilm meg a Kongói Demokratikus köztársaságról. Erre annyit írtam be a keresőbe, hogy "dem" és első helyen hozta a "Democratic republic of Congo" találatot...

2023. jan. 12. 15:00
 4/16 A kérdező kommentje:

Érdekesnek találom ezt az egészet!

Többször is tapasztaltam, hogy egy adott termékről beszélek és rá fél napra vagy másnap már ugrik is fel a hirdetés, pedig sehol sem kerestem rá

2023. jan. 13. 10:22
 5/16 anonim ***** válasza:

Tehat nem hasznalsz Androidos eszkozt, facebook messengert, whatsappot stb.?

Semmi ilyesmit? Hogyan kommunikaltok?

2023. jan. 13. 10:28
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, simán. Ha én most elkezdenék valakivel a babapelenkákról beszélni, tuti, hogy 2-3 nap és Libero meg Pampers reklámokat kapnék, annak ellenére, hogy nincs gyerekem.
2023. jan. 13. 10:38
 7/16 A kérdező kommentje:

Hogy kommunikálnunk?

Szépen leülünk egymás mellé és elkezdünk beszélni :D

Ugyan így volt,egy újabb példa.

A testvérem jött haza külföldről, és vett fűnyíró traktort, másnap lám azt dobta fel. Habár az is igaz, hogy kb vagy 10-5 alkalommal említettük, hogy fűnyíró traktor XD

2023. jan. 13. 10:54
 8/16 A kérdező kommentje:
És több példát is fel tudok hozni, hisz egyre gyakrabban tapasztalom
2023. jan. 13. 10:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Megkerdezem megegyszer, nem hasznalsz Androidos eszkozt, messengert, whatsappot, barmi egyeb Google es Meta szolgaltatast? Semmit?
2023. jan. 13. 11:15
 10/16 A kérdező kommentje:
Én Apple és a társam Huawei. De használok az említettek közül
2023. jan. 13. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!