Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek nem lesz baj belőle?

Szerintetek nem lesz baj belőle?

Figyelt kérdés
Eladom az autómat és az érdeklődő készpénzben akar fizetni, utalással nem tud vagy nem akar. Nem lesz bajom belőle, ha ennyi pénzzel bemegyek a bankba? Nem fognak valami bűnözőnek nézni? Nagyobb értékű (9M Ft) autóról van szó. Eddig mindig utalással adtam el. Egyáltalán miért tart magánál ennyi pénz és miért nincs a bankba neki?
2023. jan. 10. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Mert nem bejelentett bérből van.
2023. jan. 10. 22:28
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Nem lesz bajod, 10 milliótól az ügyintézhető döntése alapján kérhet a pénz eredetéről igazolást, de ennyi. Nyilván ha 9 millió 900 ezert raksz be akkor gyanús leszel emiatt.

"Egyáltalán miért tart magánál ennyi pénz és miért nincs a bankba neki?"

Mi vagyunk a vásárlód? Nem. Na akkor meg? Mégis honnan kéne tudnunk...

2023. jan. 10. 22:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Adásvételit vidd magaddal, és mondd az ügyintézőnek hogy autó eladás.

Néha pár millió felett kérnek igazolást, de rengetegen használnak még mindig kp-t, nagy összegekben is.

2023. jan. 10. 22:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Fizesse be a vevő a számládra és már nincs is gond.
2023. jan. 11. 01:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nem.

Nem tudom minek fognak nézni, de kérhetik hogy igazold a pénz forrását. Bemutatod az adásvételit és ennyi.

Nem biztos hogy teljesen legális a pénz vagy csak nem szereti a bankokat.

2023. jan. 11. 05:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Mert drága a bankolás. Nem mindenki szereti az ablakon kidobálni a pénzt és egy szolgáltatóval szívni - nekem nincs bankszámlám rengeteget szívtam vele, fél életem ráment, semmit nem tudtam elintézni.

9 milliós autót adsz el, de még sose vittél be a bankba 9 millió vagy hasonló nagyságrendű pénzt?

Én igen.

Semmi probléma vele.

2023. jan. 11. 10:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Különben ő is be tudja fizetni.
2023. jan. 11. 10:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Ebbű baj lesz more...
2023. jan. 11. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:
8: Szegény Kristóf... hol járhat...:)
2023. jan. 11. 10:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!