Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy osztoznátok az eladásból...

Hogy osztoznátok az eladásból szerzett összegen?

Figyelt kérdés

Vettem egy házat ingatlan árverésen. Anyukám segített intézni az ügyeket, beszélni az ügyvéddel, stb. Viszont az én pénzem lett belefektetve.

A terv az volt, hogy gyűjtök pénzt, és ezt az ingatlan felújíttatjuk (szintén a pénzemből) majd eladjuk.

A dolog jelenleg addig jutott, hogy a nevemen van az ingatlan.

Milyen arányban osztanátok el a végén az ingatlan eladásból szerzett összeget?

(Megfogjuk beszélni, de a fent említett körülmények alapján ti hogy osztoznátok a pénzen)

2023. jan. 9. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Hát mivel minden a te pénzed, ezért 100% a tiéd

Nyilván a munkát ki kell fizetni, a felújítást, ügyintézést stb

Az, hogy beszélt az ügyvéddel, az nem számszerűsíthető, ezért pénz kérni eléggé piti nálam, de ahogy gondolod, a stb-től függ, hogy adnék-e bármit

2023. jan. 9. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez pár órás feladatnak hangzik. Adhatsz neki egy fél millát, hogy ne legyen harag. De nem tudom, szerintem családon belül eleve piti dolog. Anyum sosem kérne tőlem pénzt azért mert besegít valamiben amire ráér.
2023. jan. 9. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Adnék neki mondjuk 10%ot, de a helyében nem fogadnám el.
2023. jan. 9. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A 10% lehet, hogy a teljes profit egy ilyenen...

A profitból talán 10%ot, az oké.

2023. jan. 9. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:
4: így értettem.
2023. jan. 9. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:

10%.

De nem fogadnám el anyukád helyében.

2023. jan. 9. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!