Bet365ön hogy van most a be és kifizetés?
Pár éve lett ott nyerve egy nagyobb összeg, ami miatt korlátoztak -ne legyen megélhetés a sportfogadás, hanem szórakozás címszóval olyan összegekre, hogy ne érje meg fogadni (50-200ft, szorzótól függően).
Most úgy döntöttem egy barátom segítségével regisztrálok, ő oda adja nekem a személyit meg ami kell és akkor tudok fogadni.
Viszont változás állt be, már nem lehet Skrillről ki és befizetni. Most már a bankkártyás megoldást fogadják el csak, ami gond, mert azt meg nem akarom és nem is tudok elkérni a barátomtól.
Állítólag nem látnak rá hogy kinek a nevén van, szóval használhatom a sajátom is. Ez igaz lehet?
Valamint van még egy olyan megoldás hogy Paysafecard, onnan már fizettem be régen, de ki még nem, szóval nem tudom hogyha azt választom hogy jutnék a pénzemhez. Valaki fel tudna világosítani ezekkel kapcsolatban?
Ui.nem, más iroda nem jöhet szóba mint a Bet365, Unibeten is korlátoztak, Tippmixpron szar a kínálat, a többi külföldiben meg vagy nem bízok, vagy szar a kínálat.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!