Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A arany befektetés hogy működik?

A arany befektetés hogy működik?

Figyelt kérdés
Pl vesz valaki arany nyakláncot beteszi a bankba!És miért akkor vesznek az emberek aranyat amikor a legdrágább?Erről az arany befektetésről semmit nem tudok!
2023. jan. 5. 22:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok
2023. jan. 12. 21:32
 12/17 A kérdező kommentje:
de hogyha befektetem nem tudom kivenni
2023. jan. 12. 21:32
 13/17 anonim ***** válasza:
12: Mire gondolsz?
2023. jan. 13. 02:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Nyilván úgy szeretne befektetni, hogy azért a pénz a kezében maradjon, ne kelljen elkölteni.
2023. jan. 13. 08:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocsanat, nekem is van egy kerdesem. Hol lehet venni aranyrudat? Arutozsden lehet venni? Vagy hol mashol?
2024. ápr. 10. 09:39
 16/17 anonim ***** válasza:

15: Google: aranykereskedés

Online webáruházuk is szokott lenni.

Sokszor valutaváltóval együtt van.

Ha nagyvárosban laksz, érdemes a keresőbe a város nevét is beírni, és akkor ott fizikailag is át tudod venni.

De vannak, akik ingyen meg is őrzik.

Mások irreálisan drágán kínálnak ehhez széfszolgáltatást KÜLÖN.

Postázni nem érdemes, nagyon drága a biztosítás a küldésnél!

Egy 2-250 g közti érme vagy aranylapka/rúd nem olyan értékes, hogy külön cécó kéne hozzá, zsebre teheted, viheted, ha így is félted, akkor autóval vidd vagy taxival, ahogy nagyobb pénzösszeget is szokás, otthon tarthatod, vagy egy ingyenes megőrzést érdemes választani neki.

2024. ápr. 10. 23:17
 17/17 anonim ***** válasza:
15: De tudsz venni apróhirdetésben magánszemélytől is, csak kezdőként ne vegyél!
2024. ápr. 10. 23:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!