Mennyire ciki manapság,ha egy nő nem megy el dolgozni,hanem otthon rendezgeti a kertet, meg takarítja a házat?
Figyelt kérdés
Van egy barinőm, aki 28 éves, és a férje megbízási szerződéssel jelentette be a cégükhöz, de csak 40-50 ezer Ft-ot kap. Én már csak büszkeségből sem bírnám ki ha rá kellene szorulnom valakire..Szerintetek ő mennyire teszi ezt jól?2023. jan. 4. 23:23
11/13 anonim válasza:
Ciki? A legtöbb nőnek ez a vágya hogy ne csináljon semmit és a férje/pasija pénzét költse.
12/13 anonim válasza:
Addig nem ciki, amíg van férje és van aki eltartsa.
Aztán majd ha 30+osan elválik, akkor lesz überciki, hogy se pénz, se munka, se tapasztalat, se nyugdíj, se semmi.
Én arra biztos nem alapoznék, hogy majd mindig eltart valaki.
13/13 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Én is vágyom egy ilyen életre, bár nem merném meglépni, hogy otthon maradok, mert nem bírnék anyagi kiszolgáltatottságban élni, meg szeretem is használni az agyamat. Néha azonban eszembe jut, hogy "ej, de jó lenne ezt csinálni a corporate hajtás helyett".
Hát én örülök, ha valaki ezt megteheti és ki is élvezi. Egészségére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!