Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen irányban változhatnak...

Milyen irányban változhatnak az ingatlanárak?

Figyelt kérdés

Befektetési céllal szeretnék vásarolni, de egyenlőre most egy banki kamat dupla annyit hoz mint mondjuk egy lakás bérleti díja, drágulhatnak még a lakások?

Én így gondolom hogy a következő pár évben vagy csökkenni vagy stagnálni fognak az árak. Rajtam kívül valakinek még ez a meglátasa?

2023. jan. 3. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
bármi előfordulhat ilyen bizonytalan helyzetben, ilyen hatalmas infláció mellett könnyen lehet komolyabb emelkedés is.
2023. jan. 3. 19:29
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Amint elkezdenek bedőlni a CSOK-os ingatlanok, akkor fog csökkenni az ár.
2023. jan. 3. 19:41
 3/10 A kérdező kommentje:
2# igen én is erre gondolok, illetve brutál magasak lettek a kamatok.
2023. jan. 3. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
17%
megy ez feljebb skacok
2023. jan. 3. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
3: Tart a kamatstop.... Mire gondolsz akkor?
2023. jan. 3. 21:22
 6/10 A kérdező kommentje:
5# az új hiteleknél is van kamatstop? Sose volt hitelem nem igazán értek, ezekhez, még sosem foglalkoztam vele
2023. jan. 3. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
6: Te írtad, hogy magasak lettek a kamatok, ezt kérdem, hogy mire gondolsz, miknek a kamataira.
2023. jan. 3. 22:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Hat az új hitelekre, milyen drágább lesz, így nem lesz akkora a kereslet, így lesz olcsóbb az ingatlan, szerintem.
2023. jan. 3. 22:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is így látom. A CSOK-osok még nem dőltek be és ezzel nem szoktak számolni. A CSOK-os ingatlanokat ugye 10 évig nem is lehet értékesíteni, tehát ezek az ingatlanok a legkorábban 2026-ban kerülnek a piacra.
2023. jan. 4. 07:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Fel, (nő), le (csökken), nem változik (stagnál)

Az irányt a politikai szél erőssen meghatározza van csók, és mennyi, ki veheti igénybe, elveszik a csókot, => csak azért mert neked nem telik rá, a másik nem fogja 15m val olcsóbban eladni.

2023. jan. 9. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!