PI network vélemények?
Figyelt kérdés
Youtubon vannak róla videók, hogy "kamu" lenne. Bár inkább nem találják megbízhatónak, mivel eddig nem volt tőzsdén, most pedig még nem lehet kiutalni. Én nem használom, de felkeltette az érdeklődésemet, hiszen 0 ről 300 eurora ugrott az árfolyama, ami még akkor sem rossz ha pár hónap múlva csak a tizedéért, de eltudod adni. Valaki használja? App alatti kommentek nem gyanusak, hogy mindenki csak jókat ír róla?2023. jan. 3. 01:39
11/14 A kérdező kommentje:
#10 elvileg igen, meglátjuk, gyüjtöttem pár PI coint kiderül ér e valamit.
febr. 14. 13:21
14/14 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem áll rosszul ,viszont kiváncsi leszek mi lesz, ha majd a nagytöbbség megkapja a tokenjeit akiknek le van kötve 1-3 évre köztük nekem is. Várható egy-két nagy eladási hullám.
márc. 8. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!