Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyugaton mennyire drágák az...

Nyugaton mennyire drágák az ingatlanok?

Figyelt kérdés

Pl Olaszország, Németország, Ausztria, de bármelyik nyugat európai országról írhattok.

A kérdést az ihlette, hogy többször is olvastam már az oldalon, hogy a magyarországi ingatlanok már-már nyugat-európai árakat ütnek (persze gondolom nem Svájcra gondoltak az illetők), ugyanakkor azt is sokszor olvastam, hogy a magyarországi ingatlanárak még mindig a legolcsóbbak között vannak (persze a rózsadombi házat nem egy 200 fős külföldi falucska egyik házához kell hasonlítani)

2022. dec. 30. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi akadalyoz meg benne, hogy megnezd ezen orszagok hirdetett ingatlanait?

[link]

[link]

[link]

2022. dec. 30. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
Én múltkor nézegettem skandináv ingatlanokat, és a vidéki lakások árai simán fölveszik a versenyt a mi fővárosi árainkkal, a berendezésük, állapotuk viszont sokkal jobbak, mint a mieink.
2022. dec. 30. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Frankfurtban egy 57m2-es lakás 88millió,most néztem, az olcsóbbak közül, drágább az van bőven. Itt még olcsóbb szerintem.
2022. dec. 30. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:

"Frankfurtban egy 57m2-es lakás 88millió"

Es a rezsije + kkoltseg vagy havi 150-200. :D

2022. dec. 30. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

4-es, azt nem tudom. De nem is az volt a kérdés.

3#

2022. dec. 30. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!