Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a feladata egy éjszakai...

Mi a feladata egy éjszakai recepciósnak és mennyi fizetést kap?

Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 22:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
40%

Te basszus!!

A 80-as években én személyesen kísértem el bizonyos embereket "lopni" (gyermekként!) a helyi nagyvállalat raktárából. Ezen kívül a fenti szomszédunk lopta nekünk csomagtartó számra a színes magazinokat a cégétől, valamint a helyi vállalat ruharaktárából 10-es tételekben lopta valakim a ruházatot.

Ismerősöm a másik helyi gyárból hordta ki az értékes árut (üvegáru!!), megint másik a helyi városgazdálkodás üvegházaiból nagy tételben a növényeket.

Köszönöm, hogy megmagyarázod, hogy nem így van, mikor átéltem! Ne légy már szűk látókörű! A lopás nem csupán az utcára lerakott áru ellopását jelenti.

Szent a béke!

2010. okt. 3. 11:50
 12/13 anonim ***** válasza:
34%

Büszke vagyok rád, hogy neked minden rokonod és ismerősöd tolvaj lehetett.

Én sajnos csak egy becsületes családból származom.

Mint az akkori emberek döntő többsége is.

Na mindegy, jól szétoffoltuk szegény kérdező kérdését, elnézést érte. Én mindenesetre ezennel befejezem.

Persze béke van, soha nem is haragudtam, csak jólesett elmondani a véleményem.

2010. okt. 3. 11:59
 13/13 anonim ***** válasza:
40%

Bocs, de kiosztottam neked életem első mínuszát a gyakorikérdéseken.

Az ok: "neked minden rokonod és ismerősöd tolvaj lehetett"

Talán az értelmi képességeiddel van baj (szövegértés), talán a hozzáállásoddal (rosszakarat), de a lényeg: remélem, a magánéletedben azért ennél normálisabb vagy.

2010. okt. 3. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!