Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért keresnek ennyien otthon...

Miért keresnek ennyien otthon végezhető munkát?

Figyelt kérdés

Sokszor olyanok is, akik amúgy simán be tudnának járni dolgozni. És bedőlnek a sok hülyeségnek, amiket a neten találni.

De miért nem vállalnak rendes munkát? Nem hiszem, hogy ennyi mozgásképtelen ember él az orszégban...

2010. okt. 1. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az még nem jutott esezdbe,hogy a környékükön nincs semmilyen munkalehetőség! Legalábbis itt az Alföldön elég nehéz munkát találni,főleg egy nőnek.
2010. okt. 1. 21:31
 2/9 anonim válasza:
100%
kényelmesebb
2010. okt. 1. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Talán csak a te környezetedben van így, de hidd el országosan nincs. Az otthon végezhető munka csak elenyésző töredékét teszi ki a munkalehetőségeknek.
2010. okt. 1. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Így van, pl Alföldön abszolút nincs sok munkalehetőség, de azt is el tudom képzelni, hogy sokan keresetkiegészítésnek vállalná be az ilyet egy másik munkahely mellé!
2010. okt. 1. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen elmennék rendesen is dolgozni, de pályakezdőként lehetetlen munkát találni. Még árufeltöltőnek se vesznek fel, lassan én is elkezdek netes akármit keresni..
2010. okt. 1. 22:14
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
a franc se fog bejárni, korán kelni, idegeskedni hogy elkések, a köcsög főnök hülyeségét hallgatni, büdös talpakat nyaldosni, inkább éhenhalok.
2010. okt. 1. 22:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Első, második: jogos, ebbe nem gondoltam bele.

Harmadik: nem az én környezetem néztem, hanem itt a gyk-n futok bele napi szinten ilyen kérdésekbe (más kérdés, hogy minek akar netes munkát végezni az, aki a keresőt nem képes használni?...)

Negyedik: attól még, hogy az embernek van munkahelye, nem muszáj otthon végeznie a másik munkát..

Ötödik: netes munka (oly módon, ahogy az emberek általában elképzelik) nincs. Innentől már esélyesebb vagy, ha inkább mindenhol keresel, valamint mozgósítod a kapcsolataid. Barátnőm most diplomázott, ő konkrétan a gimije igazgatójához ment be, hogy segítsen neki (meg még ezer másik emberhez). Végül lett is munkája.

Hatodik: :)

Igazából még mindig nem értem a dolgot. Főleg nem, ha azzal érvel valaki, hogy ahol lakik, ott nincs munka. Én is arrébb költöztem száz kilométert - és most van állásom, otthon nem lett volna. Ezt igenis meg lehet tenni, ha az ember nagyon akarja.

2010. okt. 2. 00:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, pályakezdőként a legegyszerűbb dolog a semmiből elköltözni és kipengetni több százezret(Alapellátás, útiköltség, lakbér, rezsi, álláskeresési költségek stb. ) akár két hónapért.

Alföldön élek, tanulok és a szakmámat keresik folyamatosan(Rendszergazda), mégsem tudom hogyan vágok bele, mert itt nincs rá szükség, ahol meg van, oda nincs miből elköltöznöm.

2010. okt. 2. 14:12
 9/9 A kérdező kommentje:

Na igen, ez az a helyzet, amit nem szabad megvárni. Bár hozzátenném, hogy abból, amit írtál, azt szűröm le, hogy a szüleiddel élsz - ez esetben őket meg lehet kérni, hogy kölcsönözzenek neked az első hónapra pénzt, biztos van nekik félretéve. Nem kell többre, csak egy hónapra, hiszen elég akkor fölmenni, ha már megvan az állásod.

Na jó, mondjuk te kicsit más tészta vagy egyébként, mint amire a kérdésem vonatkozik, hiszen te tudsz normális munkát végezni otthonról, hiszen értesz hozzá :)

2010. okt. 3. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!