Cigány milliomos építőipari vállalkozó 4 általánossal, hogy?
Üdv mindenkinek!
Egy barátom, kapcsolatából találkoztam, egy milliomos cigány építőipari "vállalkozóval" S-osztályos Mercikkel és bmwvel jár, arany palota, luxus élet rengeteg pénz. Vastag arany nyaklánc, Gucci ruha. Viszont felfigyeltem, hogy az illető annyira buta, hogy nem tudja mennyi 5+5, de annyira buta, hogy 4 osztályt járt suliba, és ezt büszkén vallja. Köpköd, káromkodik, verekszik és rettenetesen primitív stb...
Körültekintettem az építőiparban és rájöttem, hogy rengeteg ostoba ember vállalkozó benne és komoly több tíz milliós bevételük van! Hogyan? Azért egy vállalat vezetéséhez kell ész, vagy ilyen könnyű meggazdagodni? Valaki tud erről több információt? Nem vagyok rasszista mielőtt az jönne, csak érdekel, hogy van aki évtizedekig építgeti a vállalkozását, munkahelyét, és óriási szaktudást halmoz fel, ők pedig pár osztállyal milliókat keresnek az építőiparból.
Válaszokat köszönöm!
Sokan csak strómanok, akik abból gazdagodtak meg, hogy különböző támogatási és állami pénzeket visszaosztottak a haveroknak. Lehetsz buta, mint a f*@sz, ha tudod kivel kell jóban lenni és kinek mennyi pénzt kell visszaosztani.
Egyébként "nálunk" is a gyerekkori legjobb barátom unokatestvérének a férje milliárdos építési vállalkozó úgy, hogy csóró falusi családból származik és azt hiszem érettségije sincs. Hasonló az ő meggazdagodásának története is.
9. Te láttál már cigányt jogosítvánnyal? Minden cigány szokott vezetni, de valahogy egy cigány tanulóvezetőt sem látni.
13
ne zavarjon egy pillanatig sem, hogy nem is olyan rég még semmiféle iskolai végzettséghez nem volt kötve a jogosítvány megszerzése, csak írni és olvasni kellett tudni... Meg egy c típusút amúgy sem zavarnak ilyen részletek, benzinnel megy a merga...
Pont, hogy a jelenlegi kormány termelte ki a minden eddiginél trógerebb építőipart azzal, hogy először tönkretették a szakképzést / elüldözték a meglévő szakembereket majd ész nélkül öntötték a pénzt a "családtámogatásba" ami gyakorlatilag csak és kizárólag építőiparra korlátozódott.
Ennek meg is lett az eredménye, hatalmas kereslet, kínálati oldal nem volt, így mentek fel az árak az égig, ami bevonzotta ezt a réteget.
16-17. Nem érted. Ők a rendszer részei. Az állam és a korrupt gazdag vállalkozók össze vannak fonódva teljesen. Rengetegszer állami pénzeket osztanak újra, osztanak vissza, lopnak el építkezések során. Ebből gazdagodnak meg rengetegen a jó politikai kapcsolatokkal rendelkező emberek.
Ha börtönbe küldenéd Magyarországon a politikusok 90%-át és az igazán gazdag vállalkozók 80%-át, akkor lehetne azt mondani, hogy tettél valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!