Mennyit tudsz a jelenlegi helyzetben félretenni havonta?
Figyelt kérdés
Ha a pároddal közösen, akkor is csak a saját részed írd!2022. dec. 22. 21:55
11/22 anonim válasza:
örülők ha nem kell hitelt kérnem.
12/22 anonim válasza:
Egymillió körül, de ez csak ideiglenes.
13/22 anonim válasza:
Semennyit! Már annak is örülnék, ha az adót ki bírnám fizetni!
14/22 anonim válasza:
Atlagosan havi 5600 USD. IT Contractor (Full Stack Dev).
16/22 anonim válasza:
Havi 300,de mamahotel. Jövőre passz, mert vettwm egy lakást, de a törlesztője 35k lesz. Úgy saccolom akkor olyan 100-150et tudnom kell félrerakni, de majd megírom pontosan mennyi az annyi május-június tájékán. Attól is függ nyilván, hogy fűtés szezon van vagy sem. Nagyon egyéni. Van akinek a káros szenvedélye viszi el a pénzt, havi 20 csak a cigi például, vagy gyerek. Én egyedül vagyok, ezért a kiadásaim sem lesznek magasak szerintem.
17/22 anonim válasza:
Nem. Akadémikus vagyok, saját oktatási és tanácsadócéggel, gyakran 750 EUR napidíjjal.
18/22 anonim válasza:
Nem járok munkába, amikor eladok, akkor realizálok hasznot, félévente-4 évente egyszer fél-10 milliót, ennek egy részéből élek, másik részét új befektetésbe teszem.
19/22 anonim válasza:
250 vagy 350 ezer, attól függ adott hónapban hogy vannak a túlóráim. Az olyankor mindig a megtakarítás részt növeli, nem a kolteseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!