Tényleg annyi embernek híányoznak a bezárt posták, hogy újra kell nyítni önkormányzati támogatással? Ki a fene jár még oda aki 65 év alatti lakos?
"...de a digitalis analfabetizmus manapság olyan, mintha valaki még mindig teknőben kézzel mosna, mert nem akar érteni a mosógéphez."
Ezt senki nem is vitatta. Ettől függetlenül nem szükséges új, vagy más dolgokat ráerőltetni arra, aki nem szeretné. Ami utalátos ebben az egészben, az a nyomásgyakorlás. Miért kell nekem vagy bárki másnak mondjuk egy meghatározott "csordát" követnem.
Kicsit lesarkítva: Ha az egész ország a mekibe jár, akkor én már nem is kenhetek otthon egy zsíros kenyeret, mert megköveznek?
Engem például nem minden modern kütyü érdekel. Nem kell robotgép, mert tudom, hogy nem fogom használni, teljesen mindegy, mennyire állítja egy egész ország, hogy megkönnyíti az életem és egyébként is aljas dolog kézi habverőt használni a XXI. században. :) Viszont szuper sütőm van, mert engem ez a terület érdekel fejlődés szempontjából.
Az okostelefonok kezelésétől hülyét kapok -> idegesít. Anyám 75 évesen cserélte le a nyomógombosat, mert őt érdekli. Ő ilyen, én meg másmilyen vagyok. Na bumm...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!