Mi lesz most? Késik az Emagos csomagom?
Nem veszed át
Ennyi
Amúgy egy másik csomag valszeg nekem sem ér ide..
Kicsit bosszant, mert mondjuk, amit máshonnan rendeltem csütörtökön délben, azt megkaptam pénteken , tehát másbap 17:30-kor dpd-vel.
Postával pedig 2 napja ( nem karácsonyi ajándék)
Haha
Mert az emag vállalja
A futár meg csúszik
Ő feladja időben.. aztàn széttárja kezeit
Van egy erdekes passzus az AZFjukben (alul). Ennek merlegelesevel erdemes a jovoben rendeni toluk.
De hogy az emag gozzaallasat minositsem: fehivtam oket telefonon meg 2 napja. Turelmesen megvartam a 40 percnyi zenelest es megkerdeztem, hogy lehetne e barmit tenni hogy a fa alatt legyen a csomagom es ne a raktarban. Erre annyi volt a valasz, hogy megprobaljak megsurgetni, miert kesik es mindenkepp visszahivnak masnap. Gondolom nem kell mondanom, kaptam e hivast.
Minden esetre ha tudtak hogy rendszerezinten kesnek a csomagok es jo esellyel nem fog megjonni pont az enyem, akkor akar ezt kozolhettek is volna.
ASZF 2.4
Az Eladó előzetesen tájékoztatja a Vásárlót a Termék kiszállításának várható időpontjáról, azonban a Termékek szállításával kapcsolatos értesítések és közlések – különös tekintettel a szállítás várható időpontjára – csupán tájékoztató jellegűek, azok nem válnak a szerződés részévé. Ennek alapján sem az Eladó, sem a Vásárló nem fordulhat kártérítési igénnyel a másik félhez a szállítással kapcsolatban tett nyilatkozatokban, tájékoztatásokban rögzítettek meghiúsulása, illetve elmaradása esetén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!