Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi lesz most? Késik az Emagos...

Mi lesz most? Késik az Emagos csomagom?

Figyelt kérdés
21.re írta, dd semmi üzenet, hogy késik. Ilyenkor mivan?

2022. dec. 22. 11:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Még visszavonhaton a rendelést? A csomag már a futár raktárában van. Már nem akarom azt átvenni
2022. dec. 22. 20:59
 12/20 anonim ***** válasza:
vissza nem vonhatod, de írhatsz egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak, hogy köszönöd, de mivel nem ért ide, mire ígérték nem veszed át gondoskodjanak a visszaszállításról. te pedig megvetted a terméket máshol.
2022. dec. 22. 22:41
 13/20 A kérdező kommentje:
De ha esetleg kijönnének valamelyik nap és nem vennénk át történne valami?
2022. dec. 22. 22:55
 14/20 anonim ***** válasza:
nem
2022. dec. 22. 23:06
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem veszed át

Ennyi

Amúgy egy másik csomag valszeg nekem sem ér ide..

Kicsit bosszant, mert mondjuk, amit máshonnan rendeltem csütörtökön délben, azt megkaptam pénteken , tehát másbap 17:30-kor dpd-vel.

Postával pedig 2 napja ( nem karácsonyi ajándék)

2022. dec. 23. 07:23
 16/20 anonim ***** válasza:
8-as, az emag a saját oldalán feltünteti a vállalt kiszállitási időt. Ha több hetes csúszásban van a futárszolgálat, miért vállalnak olyan határidőt, amit tudják, hogy nem tudnak tartani? Ezen a héten miért vettek fel rendelést, ha még több hetes rendelések is a raktárakban állnak? (Ez derül ki a Facebook oldalukon található "vidám" kommentek százaiból.)
2022. dec. 24. 00:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy egy kozkedvelt Bud Spencer - Terence Hill filmet idezzek: “Ha kiirnam ra, hogy nem mukodik, ki dobna bele penzt?”
2022. dec. 24. 03:33
 18/20 anonim ***** válasza:

Haha

Mert az emag vállalja

A futár meg csúszik

Ő feladja időben.. aztàn széttárja kezeit

2022. dec. 24. 06:27
 19/20 anonim ***** válasza:
De ezt átb@szásnak hívják és nem az áldozatot kellene hibáztatni érte ;)
2022. dec. 24. 08:11
 20/20 anonim ***** válasza:

Van egy erdekes passzus az AZFjukben (alul). Ennek merlegelesevel erdemes a jovoben rendeni toluk.

De hogy az emag gozzaallasat minositsem: fehivtam oket telefonon meg 2 napja. Turelmesen megvartam a 40 percnyi zenelest es megkerdeztem, hogy lehetne e barmit tenni hogy a fa alatt legyen a csomagom es ne a raktarban. Erre annyi volt a valasz, hogy megprobaljak megsurgetni, miert kesik es mindenkepp visszahivnak masnap. Gondolom nem kell mondanom, kaptam e hivast.

Minden esetre ha tudtak hogy rendszerezinten kesnek a csomagok es jo esellyel nem fog megjonni pont az enyem, akkor akar ezt kozolhettek is volna.

ASZF 2.4

Az Eladó előzetesen tájékoztatja a Vásárlót a Termék kiszállításának várható időpontjáról, azonban a Termékek szállításával kapcsolatos értesítések és közlések – különös tekintettel a szállítás várható időpontjára – csupán tájékoztató jellegűek, azok nem válnak a szerződés részévé. Ennek alapján sem az Eladó, sem a Vásárló nem fordulhat kártérítési igénnyel a másik félhez a szállítással kapcsolatban tett nyilatkozatokban, tájékoztatásokban rögzítettek meghiúsulása, illetve elmaradása esetén.

2022. dec. 24. 10:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!