Nemzetközi adatszolgáltatás a posta felé? Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Érdeklődtem egy csomaggal kapcsolatban ami M.O.ról Szlovákiába tartana, e-mailben, erre ez válasz jött, hogy nemzetközi adatszolgáltatást kérnek, csomagról legyek szíves mindent leírni , hogy eltudják kezdeni a nemzetközi kerestetést. Ez mégis mit akar jelenteni? Köszi a választ2022. dec. 21. 13:37
1/4 anonim válasza:
Azt, hogy nem látják a szlovák posta rendszerét
2/4 A kérdező kommentje:
Az oké, de mi közük ahhoz, hogy mi can a csomagban? Nem érten ...
2022. dec. 21. 16:39
3/4 TappancsMancs válasza:
Még nem volt ilyen esetem, de szerintem nem a csomag beltartalmára kíváncsiak, hanem a külső küllemi és külsőn feltüntetett adattartalomra. Olyanokra, hogy mekkora, milyen színű kartonban van, mivel van ragasztva és hol milyen adatok vannak rajta. Esetleg csomagszám, feladás helye és időpontja és hasonlóak.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, időközben megérkezett :)
2022. dec. 26. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!