Van egy kis megtakarított pénzem, mibe fektessem?
Szia. Én ajánlottam a tanfolyamot meg a többit, visszajöttem, hogy erősítselek egy kicsit. Annyit szeretnék mondani, hogy a nyugdíjszámláktól még senki nem lett gazdag. Most mondhatod, hogy nem akarsz az lenni, de ne feledjük, ez a fejben van, nem a pénz tesz azzá. Úgy látom, belőled ez rügyezik. Semmi öncélúság nincs abban, amit írok, és semmi okoskodás nem érezhető benne ha így van.
Ha már összeszedtél ennyi pénzt, ne csináld azt amit az emberek 90%-a, főleg ne másoktól kérdezd mit kezdj vele. Ismered a Netpincér szolgáltatást? Egyetemisták találták ki. Létrehoztak egy rendszert, amibe kb. annyi pénzt raktak mint amennyid neked van, és ez akkor is pénzt termel ha ők alszanak, tanulnak vagy bármi mást tesznek. Tehát a "pénzcsináló" rendszerükben nincsenek benne, akkor is jön a pénz ha nem dolgoznak!!! Ez egy világképet rengethet meg azokban, akik jó állásért tanulnak, "mert az emberek 90%-a ezt csinálja". Aztán lebetegszenek és nem jön pénz. Pont a legjobbkor, igaz?
És vajon ezek a srácok megkérdeztek valakit, mit kezdjenek a pénzükkel? A választ tudod. Csak magadra számíthatsz!!
LÉGY OKOS!!
"nyugdij elotakarekossagi szamla"
ezt inkább kerüld el! Pár éve aki ilyenbe tette a pénzét (a válság kitörésénél) elúszott! Nem egy ismerősöm járt így, sőt! Még jött a csekk is, hogy fizessen még be, mert mínuszban van!
Esetleg képezd magad tovább, fizess be nyelvtanfolyamra, s akkor 1 év múlva nyáron tudsz majd tolmácsolást vagy fordítást is végezni, így ez amolyan "befektetésnek" tekinthető. Könnyebb lesz a fősuli/egyetem, ha már a zsebedben ott lapul egy közép vagy egy felsőfokú, és arról ne is beszéljünk, hogy könnyebben tudsz majd elhelyezkedni...
És / vagy tedd le belőle a jogsit.
Vagy marad a kincstárjegy....
A befektetési alapokat is kerüld el, a kiszámíthatatlan piaci várakozások miatt nem igazán lehet hosszú távra semmit sem garantálni....
XDDDD vagy tudod mit?
Hívd fel a Provident-et, hogy szeretnél hitelt nyújtani nekik ugyanolyan THM-re, mint ők teszik másoknak! XDDDDD na abból tuti megélnél!
Köszi a válaszokat.
Az utolsó komment nagyon tetszik: ez a tolmácsolás nem rossz ötlet és ez a hitel adás xD ez nagyon nagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!