Mibe fektessem a megtakarított pénzem ebben a nehéz helyzetben?
Szia!
Túl nagy tapasztalatom nincs ilyen téren. De minden felnőttől azt hallom, hogy az egyik legbiztosabb pont az ingatlan! Akkor biztos nem fog elúszni a pénzed...Te is élvezheted vagy akár ki is adhatod. Ha pedig pénzre van szügséged csak eladod...10 év után pedig adózni sem kell utánna.
Remélem segítettem, én ezeket hallottam.
-Tündérlány(17)-
Semmiképpen NE részvénybe vagy ingatlanba!
Én állampapírba fektetnék, pl. néhány hónap múlva lejáró DKJ-t vennék belőle, aztán amikor lejár, akkor ismét lehet dönteni. A DKJ-t ugyanakkor el lehet könnyen adni a lejárta előtt is, ha sürgős szükség van a pénzre. A kisebb pénzmegtakarításaimat évek óta dkj-ben tartom, mert ez rugalmas és jó a hozama is.
Drága tündérlány:
1., Egymillióból milyen ingatlant vegyen szegény kérdező?
2., Ez egy baromság, pont most értéktelenedik az ingatlanpiac, mivel az embereknek nincs egy vasuk se és már nem osszák minden írástudatlannak a két szép szemére a hiteleket a válság óta. Még évekig pangani fog az ingatlanpiac. Az igaz, hogy áron alul lehet most venni ingatlant, de, hogy eladni nem fogod még jópár évig az is biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!