Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a teendő ilyenkor?

Mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés

Sziasztok rendeltem egy játékot az unokaöcsémnek a Remek-árak.hu-ról. véletlen rosszul adtam meg az irányítószámot. De a címet, a telefonszámot, az e-mail címet meg jól. Kérdésem az lenne mi van akkor ha nem jön meg karácsonyig hanem mondjuk jövőre és nem veszem át a csomagot??

A másik oldalon aminek a neve Ajándék123, ott meg még mindig feldolgozás alatt van, de őket se érem el. Ha azt se küldik időbe és nem veszem át akkor mi lesz utána?

2022. dec. 15. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Remélem nem fizetted ki előre, mert még a webshop neve sem sejtet túl sok jót...
2022. dec. 15. 12:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem. Ha nem ismert webshopról rendelek mint pl. Emag vagy Alza stb.. akkor nem szoktam előre fizetni. A Remek-árak.hu-ról rendelt cucc megvan, csak mivel nem stimmelt az irányítószám ezért bent tartották. A másikat meg csomagolják. Ha nem ér ki jövöhét elejéig akkor szépen vissza küldjük mert karácsonyra kellene.
2022. dec. 15. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!