Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol váltsak be 7000 forintot...

Hol váltsak be 7000 forintot díjmentesen?

Figyelt kérdés
Apróban van nekem 7000 forint sok 10, 20, 50, 100, 200 forintból "áll" de nagy része inkább 10 és. 20 forint. Papír pénzé szeretném ezt tenni. Legyetek szívesek, normális választ adni🙂

2022. dec. 10. 08:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Befizetsz vele egy csekket a postán.
2022. dec. 10. 08:13
 2/6 A kérdező kommentje:
És akkor adnak papír pénzt ott?
2022. dec. 10. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem adnak. A csekket fizeted be vele. Pl megfogod a telefonszamlad, ami 7000ft, oda adod a postas kisasszonynak es melle teszed az aprodat. Kesz, a szamla be van fizetve, te pedig megszabadultal az aprodtol. Váltani sehol nem váltanak ingyen.
2022. dec. 10. 08:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Mivel nem a kérdésre válaszoltál, akkor nem értem miért kellett ide írnod mondtam, hogy normális válaszokat kérek szépen. Egyébként tévedsz, mert a húsos kocsi ingyen beváltja a pénzt, szombatonként szokott jönni, 7:35 körül, csak lekéstem, mert van hogy korábban el megy. Na mind1, és én nekem a héten jól jönne papír pénz, mert rendelnék egy müszaki cikket és gondolom a nem fogadják el a sok aprót.
2022. dec. 10. 08:36
 5/6 A kérdező kommentje:
A postára rendelném a müszaki cikket, és ott venném át és ott fizetnék a postásnak. Szerinted elfogadják?
2022. dec. 10. 08:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdemes helyi facebook csoportba beírni, van-e olyan bolt, ahol szükség van apróra. Én sokszor látok ilyet (Bp. agglomeráció), mindig van rá jelentkező.
2022. dec. 10. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!