Milyen termék, amit eddig külföldről rendeltél, de most hogy beszakadt a forint árfolyama, már nem éri meg, vagy nem engedheted meg magadnak? Tudod valamivel itthon helyettesíteni?
Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 14:57
1/9 anonim válasza:
Nincs ilyen, amit kulfoldrol rendelek, azt ugyanugy a deviza alapu befekteteseim hozamabol fizetem, mint eddig, sosem valtom at forintra.
2/9 anonim válasza:
A külföldről rendelt terméket nyilván nem forintban fizetem.
3/9 A kérdező kommentje:
De forintról válthatsz mint ahogy sokan velem együtt.
2022. dec. 3. 15:32
4/9 anonim válasza:
Az itthon is ugyanúgy drágább lesz.
Mindig megnézzem, hogy hogy járok jobban.
Külföldről csak akkor rendelek, ha annyival olcsóbb, hogy nem érdekel, hogy bukom a garanciát.
5/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk válthatsz hasonló magyar termékre ha létezik. Ilyenre gondoltam. Ruházatban vitaminban ételben megteheted akár.
2022. dec. 3. 19:11
6/9 anonim válasza:
#5: ételt nem rendelek külföldről, minek?
7/9 A kérdező kommentje:
Van aki rendel azért. De ne pizzára gondoljál.
2022. dec. 3. 22:26
8/9 anonim válasza:
#7: egyedül a beef jerky az, amiből itthon nem igazán van vállalható kínálat. Igazából mindem más beszerezhető, viszont az ár ugyanugy euro és dollár függő forintban is
9/9 A kérdező kommentje:
Az nagyon finom lehet.
Azért vannak olyan csoki márkák amiket ide nem szállítanak.
De italból is akár.
Nyilván helyettesítő terméket mindenre lehet találni.
2022. dec. 3. 23:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!