Hogyan tudok külföldről pénzt küldeni rokonomnak, ha nincs bankszámlaszáma?
Figyelt kérdés
2022. dec. 1. 21:36
11/14 anonim válasza:
Ebben mi a pénzmosás? A küldö és a fogadó fél is okmányokkal igazolja magát, a tranzakció rögzítve van a wu rendszerében, másképp fel sem vehetné a címzett a pénzt. Olyan, mint egy banki utalás, csak bankszámla nélkül, a wu-nak is van fraud részlege, hogy a gyanús ügyleteket szürje. Ezen az elven az már inkább pénzmosás, ha elmegyek a tescoba vásárolni, és készpénzzel fizetek. Amúgy meg fogalmam sincs, miért kellett lepontozni a 7-es válaszom, hogy nem hasznos.
12/14 anonim válasza:
ezt még én is értem:
WU2 sampon
;)
13/14 A kérdező kommentje:
Hát nem értem milyen pézmosásról lenne szó, kb 20 ezer forintot küldenék egy rokonomnak az ünnepek alkalmából. De köszi érdekes ez az oldal xD
2022. dec. 2. 23:59
14/14 Cubina válasza:
Ahogy fentebb is írták, nagyon egyszerű a küldés. Bemész egy Western Union szolgáltatással rendelkező postára, pénzváltóba, stb, és megmondod hogy 20 ezer forintot szeretnél küldeni családtagnak. Kapsz egy nyomtatványt, és kitöltöd a rád vonatkozó részt.
Ha 20 ezer forintot küldesz, annak kb. 2200 forint a küldési díja. Arra figyelj, hogy ne a küldött pénzből vonják le azt az összeget, hanem te külön kifizeted. De meg fogják kérdezni. Ahogy befizetted a pénzt és megkapod a visszaigazolást, máris hívhatod a rokont, hogy keressen WU-t a közelben, és veheti is fel a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!