Első plazmaadással a Plazma Pontnál mennyi lehet keresni?
Figyelt kérdés
Persze a segtségnyújtás miatt is adok plzamát, de most nagyon szükségem lenne egy kis plusz bevételre és kíváncsi lennék, hogy első adásnál meg a többinél mennyit szoktak adni?2022. dec. 1. 12:22
1/6 anonim válasza:
Van am honlapjuk ahol meg lehet nezni.
2/6 A kérdező kommentje:
A honlapon nem írtak a fizetést.
2022. dec. 3. 07:57
3/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Én meg arról nem tehetek, hogy te ilyen szinten benézed a dolgokat drágám:)
Oda van írva, hogy "kaposvári" pontnál. Ha ekkora expert lennél a témában, lenne annyi eszed, hogy tudd, hogy a különböző városokban és pontokon különböző összegeket adnak. Nekem olyan forrás kellett volna, ahol leírják, hogy pl a szegedi vagy pesti pontokon mennyit fizetnek.
Ergo nem kéne ilyen leereszkedő stílusban fogalmazni, miközben nem én vagyok az, aki benézi a dolgokat, hogy te:)
2022. dec. 3. 09:39
6/6 anonim válasza:
En csak belinkeltem egyet. Az osszes tobbinel ugyanott megtalalhato. Egy ceg. Valószínűleg a dijazas ugyanannyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!