Mennyire biztonságos a Binance?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időszak eseményeinek fényében, illetve a most kijött Proof of Reserves-t figyelembe véve, mennyire tartjátok biztonságos helynek a Binancet?
Milyen stablecoint használtok, amit biztonságosnak hisztek?
Az utóbbi időben erősen gondolkodom, hogy nincs értelem kockáztatni és leveszem privát tárcára az ott lévő dolgaimat.
A stable coinjaimat nem tudom mibe érdemes váltani, ami 99,9% hogy biztonságos...
2022. nov. 27. 14:42
2/4 anonim válasza:
Mint bármelyik komolyabb tőzsde. Mivel nem nálad vannak a privát kulcsok, nagyobb összeget nyilván amúgy sem itt tart az ember.
3/4 anonim válasza:
Jelenleg az egyik legmegbízhatóbb. A tulajdonosa (CZ) épp azon dolgozik, hogy még átláthatóbbak legyenek a centralizált tőzsdék. Stabil koinba pedig vagy BUSD vagy USDC, ami megbizható. A BUSD-t a Paxos vállalat adja ki, ami nagyrészben állami felügyelet alatt áll. Így, Ha bármi történne a Binancel-el elvileg a BUSD-re nem lenne hatással. Hát tárolni szeretnéd, és attól tartasz, hogy valami történhet a Binance tőzsdével, akkor érdemes erc20 hálózaton tartani. A legjobb megoldás, ha van busd és usdc is. Nekem jelenleg nagy része BUSD-ben van, és a Binance-en tartom. Viszont azért óvatos vagyok, figyelem a híreket és ha valami pletyka felmerülne, azonnal utalnám ki. Ha neked nincs időd ezeket a dolgokat figyel napi szinten, akkor ajánlom a saját tárcát. Ledger, Metamask, Exodus, Trustwallet.
4/4 anonim válasza:
Kitudod kérni Ledgerre a stabil cointot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!