Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kb. 100 bitcoin (btc) megvásár...

Kb. 100 bitcoin (btc) megvásárlásához hol találok társakat?

Figyelt kérdés

2022. nov. 26. 21:05
1 2 3
 11/28 Képernyőkép ***** válasza:

Egyik a pénzhez ért másiknak pénze van.

Van némi ellentmondás, de akár nyerhette is..

2022. nov. 27. 17:09
 12/28 anonim ***** válasza:

11: ok, nekem van pénzem, én beszállnék. Tehát én vagyok akinek pénze van.

Örömmel hallgatnám, hogy aki "ért a pénzhez", az hogyan akar meggyőzni az alábbiakról:

- hasznot fog hajtani a befektetésem

- nem lép le a pénzemmel, tehát valami tuti biztosítékot ad (az nem biztosíték, hogy leírjuk, utána küldhetem a behajtót a munkanélkülihez inkasszózni a bankszámláját, vagy vonogathatom 50 ezrével a minimálbéréből).

Szóval nekem buta, de pénzes embernek csak ezt a két szempontot kellene meggyőzően előadni

2022. nov. 27. 20:02
 13/28 anonim ***** válasza:
Lehet olyan helyzet, amikor valaki el szeretné adni a kriptóját, de nem nyilvános kereskedőn keresztül, mert esetleg nem szeretne utána adózni és nem számlapénzre, hanem kp-ra van szüksége. Ki tudja. Nyilván itt se fogjuk megtudni.
2022. nov. 27. 20:34
 14/28 Képernyőkép ***** válasza:
12 hibásak az elképzeléseid.
2022. nov. 28. 01:58
 15/28 anonim ***** válasza:
a kérdező válazsoljon előbb. 100 btc 600 millió Ft jelenleg.
2022. nov. 28. 04:36
 16/28 anonim ***** válasza:

"12 hibásak az elképzeléseid."

Mesélj kérlek

2022. nov. 28. 08:25
 17/28 Képernyőkép ***** válasza:
Az már régen rossz ha győzködni kell.
2022. nov. 28. 08:56
 18/28 Képernyőkép ***** válasza:

Pont én jártam így engem keresett meg a haverom neki pénze volt nekem meg tapasztalatom a kriptóval. Semmilyen győzködés nem volt, viszont olyan előnytelen volt az ajánlata, hogy nemet mondtam rá. Merthogy lett volna ennél jobb ajánlat is. De aki azt hiszi hogy a kriptó biztos hogy hasznot hoz az inkább olvasson egy kicsit róla.

Kérdés másik része azért ostobaság mert azt inkább egy ügyvéddel kell megbeszélni nem pedig a társaddal. És ott sem győzködés van, hanem tájékoztatás. Kifizeted az ügyvédnek az X ezer Ft os óradíját, elmondja hogy mik a jogi lehetőségek erre. És nem fog győzködni mert ha te nem leszel a továbbiakban ügyfele akkor lesz más. Ez nem az a pálya amire te gondolsz.

2022. nov. 28. 09:03
 19/28 anonim ***** válasza:

17: LOL

Egy pár üzleti tárgyaláson ülten már életemben, ahol valaki az ötletét hozza, és segítséget akar a másiktól (jellemzően pénzt, de sokszor tudást, kapcsolati hálót, műszaki alapokat).

Az összes ilyen tárgyalás elég egyszerű forgatókönyv mellett zajlik.

Az ötlettel rendelkező prezentálja az elképzelését, és főként arra hegyezi ki, hogy ez miért lenne jó annak, akinek a segítségét kéri.

Olyan nem létezik, hogy neked van egy zseniális üzleti elképzelésed, mire valaki rögtön bedob pár száz milliót, hogy gyerünk, csináljuk.

2022. nov. 28. 09:04
 20/28 Képernyőkép ***** válasza:

Nagyobb a világ mint amit látsz belőle. Kezd a bitcoinnál a nyitást. Befektetéshez nem zsenialítás kell. Azt már hozzáadta Satoshi Nakamoto tíz éve.

Olyan is van gyakran hogy valakinek pénze van és azt keresi mibe fektesse be. Dehogy rögtön, tájékozódás nélkül... Ostoba ötlet.

Ahogy az is hogy csak a rá kihegyezett részt hallgatja meg és az alapján dönt. Azt a részt a legjobb kihagyni. Helyette alapos utána járás. De ahogy látom ezt a részt te nem ismered. Alapos utána járás a zseniális ötlettel rendelkező maszlag nélkül. És nem hogy rögtön, de jó eséllyel nem is azt fogja választani amit éppen vizsgál. Értelmes ember több dolgot is megvizsgál mire egyvalamiben befektet és a te forgatókönyved fel se merül benne.

2022. nov. 28. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!