Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi megtakarításotok van?

Mennyi megtakarításotok van?

Figyelt kérdés
Gyűjtök házra, jobb autóra, stb. Érdekel, hogy átlagban másoknak mennyi pénzt sikerül félretenni.
2022. nov. 21. 01:18
A kérdező szavazást indított:
Semennyi.
500 E-ig.
1 M-ig.
5 M-ig.
10 M-ig.
20 M-ig.
30 M-ig.
40 M-ig.
50 M-ig.
50 M felett.
37 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
14%
akik a 10 millióig-ot jelölték, írhatnak címet, bankkártyaadatokat
2022. nov. 21. 05:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
3 millió, 25F.
2022. nov. 21. 07:04
 3/8 Isti22 ***** válasza:
100%

Van megtakarításom, csak nem férek hozzá :) Van egy önkéntes nyugdíjszámlám, illetve örökölt ingatlanrészeim, de azokkal jelenleg nem megyek semmire még.

A fizetésemből jelenleg semennyit sem tudok félretenni, most pl. kb. 10 ezer Ft-om van fizetésig még.

2022. nov. 21. 07:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

1, én többet is jelöltem, mint 10m, de semmire nem mennél a kártyaadatokkal, mert nyilván nem a bankszámlán tartom.

Nem mindegy amúgy az sem, hogy mennyi idő alatt tud az ember megtakarítani és megforgatni ennyi pénzt, ez hiányzik a kérdésből.

2022. nov. 21. 08:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Kb 2 millió van a számlánkon

De felújítottunk idén 6 millió értékben, elnyaraltunk 1.5 millió értékben, meg elég sokat költöttünk egyebekre is, ruhák meg hasonló dolgok, szóval nem ülünk a pénzen.

Most jön elvileg a héten vissza a felújítási támogatás összege kb 3 millió, az okirat már megjött róla, akkor kicsit több lesz.

Fürdőszobát akarjuk még szétverni, meg újabb autót venni, ezekre kell a pénz. Meg utazásokra, nem gyűjtünk olyan nagy dolgokra már.

2022. nov. 22. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Ja és 1.2 milliót keresünk ketten, olyan 500e teszünk félre havonta.

Előző vagyok

29N

2022. nov. 22. 18:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
4,5 millióm van, de ebből a jelenlegi árakkal sosem lesz egy szuterén garzonom sem. Pedig sok év munkával, spórolással gyűlt össze és most inflálódik el még inkább. :( Reménytelen a helyzet annak, aki nem örököl semmit.
2022. nov. 23. 08:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

2 millió van a számlámon.

2 millió aranyban.

3 millió devizában.

1 hónapja vettem egy ürestelket 5 millióért.

2022. nov. 26. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!