Mennyi megtakarításotok van?
Van megtakarításom, csak nem férek hozzá :) Van egy önkéntes nyugdíjszámlám, illetve örökölt ingatlanrészeim, de azokkal jelenleg nem megyek semmire még.
A fizetésemből jelenleg semennyit sem tudok félretenni, most pl. kb. 10 ezer Ft-om van fizetésig még.
1, én többet is jelöltem, mint 10m, de semmire nem mennél a kártyaadatokkal, mert nyilván nem a bankszámlán tartom.
Nem mindegy amúgy az sem, hogy mennyi idő alatt tud az ember megtakarítani és megforgatni ennyi pénzt, ez hiányzik a kérdésből.
Kb 2 millió van a számlánkon
De felújítottunk idén 6 millió értékben, elnyaraltunk 1.5 millió értékben, meg elég sokat költöttünk egyebekre is, ruhák meg hasonló dolgok, szóval nem ülünk a pénzen.
Most jön elvileg a héten vissza a felújítási támogatás összege kb 3 millió, az okirat már megjött róla, akkor kicsit több lesz.
Fürdőszobát akarjuk még szétverni, meg újabb autót venni, ezekre kell a pénz. Meg utazásokra, nem gyűjtünk olyan nagy dolgokra már.
Ja és 1.2 milliót keresünk ketten, olyan 500e teszünk félre havonta.
Előző vagyok
29N
2 millió van a számlámon.
2 millió aranyban.
3 millió devizában.
1 hónapja vettem egy ürestelket 5 millióért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!