Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bingoo.hu vélemények?

Bingoo.hu vélemények?

Figyelt kérdés
Rendeltem valamit, és kiírták hogy sikeresen vásároltam egy kupont "xy" termèkből.A megrendelés menete is kicsit más volt. Meg 15 napos kiszállítás, csupa gyanús körülmény.

2022. nov. 19. 15:48
 1/3 anonim válasza:

Rendelés után, ugy csomagol, egy Szlovák cím küldi, nem a bingoo. hu, lecsomagolja azt amit nem is rendeltél, más van benne!! Azonban a feladó cimkéjén, ami szlovák, magyarul az általad rendelt áru azonosítója van tartalomnak jelőlve.

Arra hivatkozik, hogy a gyártónak eszközhiány a van, ezért jól becsomagolva küld egy olcsó vacak semmit helyette!!!

A bingoo. hu oldalon sehol nincs, nem is volt jelezve, hogy elfogyott vagy hiány van!!

Számla semmi, panaszra mehetsz szlovákiába!?!

Ez így megy évek óta!!!

A bingoougyfélszolgálatra írhatsz, vagy válaszol, vagy nem!!

A válasz automata, készlethiányra hivatkozás, és szlovák cimet ad, aminek a költsége téged terhel!!! A telefonszám ok nem léteznek, nincs előfizető mőgőtte!!

Fekete listán van a fogyasztóvédelemnél, megbízhatatlan!!!!

Ez egy nagyon aljas oldal, arctalanul, névtelenül, egy email fiókkal automatára állitva!!

Ha mérgedbe beszólsz az emailen, perceken belül megjelenik erkölcsi, etikai oktatást tart, s kikéri magának a viselkedésedet!!

Pedig ha átvernek, s hülyének néznek, ráadásul szóba sem állnak veled, egyértelmű, hogy elküldöd!! Pedig az egészet ő generálja!! Közli az van amit ő mond!!

Más árut küld, értesítésed jelzés nélkűl!!

Szerződést szeg, nincs elérhetősége, jogszabály írja pedig elő!!!

Számla nincs!!!

Vádárló megtévesztése, átverése, lehúzása, csalás, hazugság!!!

Egy aljas, arctalan, pofátlan, senkiházi!!!

Semmit ne rendeljetek a bingoo.hu-ról!!!

2023. júl. 20. 05:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, le is mondtam a rendelést anno, és konkrétan majhogynem megfenyegettek email-en. Meg hogy miért is nem rendelem meg a terméket? Persze előtte vagy 2 hétig nem jeleztek vissza semmit, ahogy lemondtam egyből írtak.
2023. júl. 20. 08:19
 3/3 anonim válasza:
Van egy oldal, fogyasztovedelem. hu-levelek-itt tudtok panaszt tenni, érdemes felkeresni, segítenek!!!
2023. dec. 17. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!