Hogyan lehet veszíteni crypto day trading-el?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, hogy nagyot lehet vele bukni, ezért nem igazán éri meg, mert hiába nyersz, a végén lenullázhatod magad könnyen.
Ha nem adom el mikor minuszban jönnék ki, akkor nem veszítek, nem? Vagy mi itt a buktató az egészben? Itt arra gondolnak, hogy pánik eladás miatt veszítenek az emberek?
2022. nov. 17. 21:26
1/9 anonim válasza:
Vagy mert soha nem megy vissza arra az árfolyamra amin vette.
Vagy tokeattet miatt elveszti a fedezetet.
2/9 A kérdező kommentje:
Például egy bitcoinnál azért kevés esély van rá, hogy nem megy vissza oda, ha most csinálja valaki, nem?
2022. nov. 17. 21:32
4/9 A kérdező kommentje:
Jogos, a bitcoin most elég rossz példa erre
2022. nov. 17. 21:50
5/9 anonim válasza:
Daytrading alapja, hogy akkor nyersz rajta értelmezhető összeget, ha tőkeáttétellel csinálod.
Az nem day trading, hogy 10ezer forintért veszel kriptót és ha lemegy nem adod el.
Tőkeáttételnél ha ellened megy az árfolyam 5%-ot, akkor nem 10%-ot buktál, hanem 25-50-100%-ot.
6/9 anonim válasza:
Ahogy az ötös írja. Leverage trading. Teljesen kamikaze és pénzfeldobás. Nekem is volt már nagy kasza meg nagy bukta, nem az én idegrendszeremnek való.
7/9 A kérdező kommentje:
Hmm, értem. Akkor egyszerűbb bedobni és inkább várni vele, mint ki be játszani. Köszi a válaszokat
2022. nov. 18. 01:32
8/9 anonim válasza:
:) ez olyan aranyos kerdes, kezdj el tradelnk meglatod
9/9 anonim válasza:
Ha beleszállsz egy 10-es tőkeáttétellel, és mondjuk pont aznap ugrik rossz irányba az árfolyam mondjuk 7%-ot, ami nem ritka, akkor buktad az összes pénzedet (valami aprópénz marad a kényszerlikvidálás után)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!