Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megszűnnek valaha a gazdasági...

Megszűnnek valaha a gazdasági problémák?

Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Nem, mert ez az ember által mesterségesen gerjesztett "probléma"!

Akik komolyan elhiszi, hogy egy gazdaság csak akkor működőképes, ha MEGÁLLÁS NÉLKÜL "növekszik", az nem normális!

Egyszer minden folyamat megakad, megreked, véget ér, stb., - és ezt csak a hülye ember nem képes felfogni, feldolgozni!

Semmi haszon, profit, növekedés, pozitívum nem elég a hülye embernek - és ebbe fog belepusztulni, a "fejlődés" hamis és folyamatosan erőltetett igényébe!

2022. nov. 15. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a technológiai fejlődés miatt a gazdasági fejlődés magától értetődő.

Évről évre egyre kevesebb munkaoraval lehet ugyanannyi embert ellátni.

2022. nov. 15. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

#2 - Igen, de hiába a technikai fejlődés a nyersanyagokat nem tudod korlátlanul pótolni tudással.

Másrészt az igények is folyamatosan nőnek.

Hiába van az energiamixben 30% megújulú. Ma több fosszilist használunk, mint amikor még csak 5% volt a megújulú.

Nem az történt, hogy dejó terjed a megújulú, akkor csökken a fosszilis felhasználás. Egyszerűen egyre nagyobb a torta és a nagyobb tortában a fosszilis is nagyobb, mint bármikor korábban.

Ezek nem azt mutatják, hogy ez egy fenntartható trend lenne.

2022. nov. 15. 15:00
 4/4 Hintalow ***** válasza:

Deifináljuk a gazdasági problèmát 😀

Èn kb 2005 óta vagyok a munkaerőpiacon, ès javarèszt gazdaság ès pènzügy vonalon. Azóta kb mindig voltak "problèmák".

A 2008-ban indult gazdasági válságnak szerintem mèg a nyomában sem vagyunk 🤷 akkor sokkal jobban megrogyott a társadalom ahogy èn èreztem.

Megszünni nem fognak az ilyen jellegű nehèzsègek sohasem, maximum leszálló ès felszálló ágak követik egymást pár èvente.

2022. nov. 15. 21:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!