Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Villany àtíràsa nem törtênt...

Villany àtíràsa nem törtênt meg, el lett adva az ingatlan, tőlem követelhetik?

Figyelt kérdés
Birtokbaadàsi hivatalosan nem lett írva, adàs- vételi elég lehet? Röviden, nevemen volt, nem laktam ott, nem az enyém, rokon. Úgy lett eladva befektetőnek, hogy azóta is ott lakik a rokon, sokszor kértem, nem enged be senkit, rendőrrel is voltam kiköttetni az àramot. Kívülről nem tudjàk kikötni, amiről én nem tehetek.2 évig azt hittem nincs a nevemen, mert érdeklődtem, azt mondtàk nincs, emilt sem kaptam màr elmaradàsokról megnyugodtam....most meg pert akarnak.
2022. nov. 14. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:

"Úgy lett eladva befektetőnek, hogy azóta is ott lakik a rokon"

Ez szuper! Mérőóraállások meg a holdban, majd valaki fizeti.

Mivel még mindig - valószínűleg - Te vagy a szolgáltatóval leszerződve, ezért igen, követelheti a mai napig elfogyasztott áram díját Rajtad.

"adàs- vételi elég lehet"

Arra igen, hogy már nem a Te tulajdonod. Ettől még a tulajdonosváltás napján fennálló mérőóraállást nem fogják tudni...

2022. nov. 14. 20:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Kérdeztem, hàt szuper. A szerződésben benne van, hogy vàllalja a szerződés kötés előtti tartozàst is. De igazàból amit küldtek pont a szerződés utàni követelés dàtumilag. Tàjékoztatàs, hogy megszűnt a szerződés és szerződés nélküli extra díjat is követelnek.

10 éve nincs óraàllás, vagyis valamit diktàlt, de senkit nem enged be. Örültem, hogy az utolsó pillanatban megvette vki, nincs a nevemen. A megoldàst keresem, nem a mit kellett volna csinàlni, nem voltàl a helyemben, kivitelezhetetlen volt

2022. nov. 14. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Átírni úgy tudják hogy Te nyilatkozol arról, hogy már nem Te vagy az ügyfél, az új tulajdonos meg megköti az új szerződést.
2022. nov. 14. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:

“ 10 éve nincs óraàllás, vagyis valamit diktàlt, de senkit nem enged be”

Ez kizárt

1) 8 évente óracsere van, addig van hitelesítve egy óra

2) éves leolvasás elmulasztásáért kikötéssel szoktak fenyegetni és az oszlopról kötik le, ha muszáj

2022. nov. 14. 21:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen , de nem tudjàk lekötni az oszlopról, többször kértem, kint voltak.

Nem mondtàk ki, de valamit rosszul csinàlhattak, az egész utcàt le kell kötni, vmi ilyet mondott egy ember, leírni csak annyit írtak, hogy technikailag nem kivitelezhető,de én erről nem tehetek! Inkàbb tőlem követelik

2022. nov. 15. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
5, ez valami mese magadnak? Mert ilyen nincs
2022. nov. 15. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Pereld be a szolgáltatót, hivatkozva az előzményekre. Rögtön megtalálják majd a lekötés lehetőségét.
2022. nov. 16. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!