Villany àtíràsa nem törtênt meg, el lett adva az ingatlan, tőlem követelhetik?
"Úgy lett eladva befektetőnek, hogy azóta is ott lakik a rokon"
Ez szuper! Mérőóraállások meg a holdban, majd valaki fizeti.
Mivel még mindig - valószínűleg - Te vagy a szolgáltatóval leszerződve, ezért igen, követelheti a mai napig elfogyasztott áram díját Rajtad.
"adàs- vételi elég lehet"
Arra igen, hogy már nem a Te tulajdonod. Ettől még a tulajdonosváltás napján fennálló mérőóraállást nem fogják tudni...
Kérdeztem, hàt szuper. A szerződésben benne van, hogy vàllalja a szerződés kötés előtti tartozàst is. De igazàból amit küldtek pont a szerződés utàni követelés dàtumilag. Tàjékoztatàs, hogy megszűnt a szerződés és szerződés nélküli extra díjat is követelnek.
10 éve nincs óraàllás, vagyis valamit diktàlt, de senkit nem enged be. Örültem, hogy az utolsó pillanatban megvette vki, nincs a nevemen. A megoldàst keresem, nem a mit kellett volna csinàlni, nem voltàl a helyemben, kivitelezhetetlen volt
“ 10 éve nincs óraàllás, vagyis valamit diktàlt, de senkit nem enged be”
Ez kizárt
1) 8 évente óracsere van, addig van hitelesítve egy óra
2) éves leolvasás elmulasztásáért kikötéssel szoktak fenyegetni és az oszlopról kötik le, ha muszáj
Igen , de nem tudjàk lekötni az oszlopról, többször kértem, kint voltak.
Nem mondtàk ki, de valamit rosszul csinàlhattak, az egész utcàt le kell kötni, vmi ilyet mondott egy ember, leírni csak annyit írtak, hogy technikailag nem kivitelezhető,de én erről nem tehetek! Inkàbb tőlem követelik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!