Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Visszakaphatom a pénzem?

Visszakaphatom a pénzem?

Figyelt kérdés
Valaki feltörte a paypalom és sikeresen megszabadított 45000 ft-ól majd sikeresen megszüntette a fiokom. Irtam a paypalnak emailt és holnap megyek a bankba. Visszafogom kapni vajon a pénzem vagy ilyenkor mennyi esély van erre?

2022. nov. 13. 20:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Chargeback!
2022. nov. 13. 20:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Es most tiltsd le a kártyát telefonon!
2022. nov. 13. 20:59
 3/12 anonim ***** válasza:
38%
Valszeg nem
2022. nov. 13. 21:03
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem tiltom le már törölték a paypalt nem férnek hozzá. De nem is értem hogy jutottak be mikor sms koddal lehet csak belépni. Amugy meg törölték a paypal fiokot már nincs mivel utalni.
2022. nov. 13. 21:08
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

Kamuszagú a dolog, több sebből is vérzik:

1. Jogosulatlan tranzakciónál az első dolog a tiltás.

2. SMS védelem esetén nem tudnak belépni, csak ha te magad megadod a kódot. Ha megadtad, akkor az a te hibád, nincs miről beszélni.

3 Ha nincs is SMS védelem, akkor is a jelszavad megadása a te felelősséged. Az is annak számít, ha egy kétes oldalon ugyanazt az email-jelszó párost használtad, onnan kiszivárgott és bepróbálkoztak. Szóval itt pénz vissza nem fog jönni.

2022. nov. 13. 21:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen biztos kamu azért mert nem tiltom le. Minek ha már nincs paypal fiokom többet nem visznek már el én szopjak hogy ne tudjam használni a kártyám? Azt meg hogy hogy léptek be én sem értem. Vagy fél éve ha nem több nem használom a paypalt és most mikor fürödtek a gyerekek bam 3 levonás nekem meg aszonynak 2 mert az ő kártyája is meg volt adva. Paypalba már belépni nem tudom és az email hogy uj tel számot meg kártyát adtak hozzá egy sikertelen utalás meg a sikeres és kész.
2022. nov. 13. 21:20
 7/12 A kérdező kommentje:
És valami 20 dollárokat utaltak meg x összeg felett ugye megkellene erősíteni. Paypal fiokot törlés után meg csak ugy nem lehet vissza állítani
2022. nov. 13. 21:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

#5 Két kollégámnak is a hónapban törték fel a fiókját, náluk is kellett volna megerősítő üzenet. 9000 forintonként szedik le a pénzt. Ez teljesen összecseng a kérdező kérdésével.

Kérdező: ők visszakapták a pénzt, szerintem elég jó esélyed van rá neked is.

2022. nov. 14. 06:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
SMS megerősítéssel nem tudnak belépni. Ha mégis, akkor ott a Paypal rendszerében lesz hiba, ha pedig így van, akkor az a Paypal sara és kártalanítaniuk kellene téged...
2022. nov. 14. 10:37
 10/12 anonim válasza:

Én tavaly regisztraltam PayPal- ra de nem is adtam meg bankkártya adatot és ma levont 4*10821 Ft -ot… egyből tiltottam. E-mailben megnéztem a telefonszámomat is tudták az is meg volt adva.

De már nem él a fiók . Bankba ezután fogok menni.

Bízom benne kifizeti a bank ezt . Elég kellemetlen sose jártam még így .

2022. nov. 17. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!