Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért utalt vissza pénzt az...

Miért utalt vissza pénzt az Onlyfans?

Figyelt kérdés

Jelzem örülök neki csak nagyon meglepett, tényleg létezik ilyen hogy kárpótolnak ilyenkor?

Van egy csaj akire feliratkoztam kb. 1 hete de megszűnt az oldala rá pár napra és csinált egy újat. Mérgelődtem is hogy na jókor fizettem elő, de úgy voltam vele hogy még egyszer megéri. Így hát másodszorra is feliratkoztam aztán ma legnagyobb meglepetésemre látom a netbankba hogy utalt az OF vásárlás jóváírása - korrekciós tétel címszóval. Pár forint különbséggel (gondolom az árfolyam változás miatt) ugyanannyit, mint amennyit az első feliratkozásért levont a bankom ezért gondolom hogy azt visszatérítették amiért az 1 hónapos előfizetésem idő előtt megszakadt, mert törlődött az adott oldal amire feliratkoztam.

2022. nov. 9. 20:10
 1/1 anonim ***** válasza:
így a korrekt, ha nincs pina vissza a pénz
2022. nov. 9. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!