Onlyfans oldal reklamozasa?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szerintetek hol eri meg mostanaban onlyfans oldalt reklamozni? Illetve tippek is johetnek hogy milyen tartalomra lenne kereslet2022. aug. 22. 15:26
1/17 anonim válasza:
Itt küldd el privátban a kommentelőknek. Pl nekem :)
4/17 A kérdező kommentje:
2# Redditen hogyan? Melyik subredditbe erdemes posztolni?
2022. aug. 23. 13:30
5/17 anonim válasza:
Én inkább azt tanácsolnám, hogy amíg csak ilyen content van az oldaladon, addig szerintem sok érte az 5$. Elsőkörben gyűjts követőket ingyenes tartalmakkal, illetve ha már fizetős, akkor mehetnének merészebb dolgok is.
6/17 A kérdező kommentje:
Köszi de majd én eldöntöm. Merészebb tartalmakat privátba küldök. Meg egyébként hol sok 5$? Akinek az sok az ne akarjon feliratkozni ilyen oldalakra.
2022. aug. 23. 14:17
7/17 anonim válasza:
Félreértettél, nem beszólás volt, segíteni próbáltam. Nem az 5$ a sok, mert az egyáltalán nem sok. Kifizettem, viszont csak azt látom, hogy kifizet valaki 5$ és leginkább néhány fehérneműs képet lát cserébe. Ha fel akarod futtatni az oldaladat, ha olyan előfizetőket szeretnél, akik hosszú távon veled maradnak, akkor érdemes lehet úgymond beetetési időszakot csinálni. Erre gondoltam, hogy egy darabig legyen free, hogy megfogd az ügyfeleket, vagy pedig merészebb tartalmat adj az 5$-ért. De tényleg nem beszólás volt, sajnálom, ha úgy vetted, tényleg csak tanácsnak szántam.
8/17 A kérdező kommentje:
Ok köszi, nem hiszem hogy ingyenes lesz, de akkor lesz merészebb tartalom, meg nemsokára lesz egy másik lány is aki szerepelni fog velem az oldalon
2022. aug. 23. 14:49
9/17 anonim válasza:
Nah igen, erről beszéltem. Ha kifizettem az 5$-t és azt látom, hogy egy másik lánnyal vannak merészebb képek, videók, akkor már nincs ezzel gond :)
10/17 anonim válasza:
Hát pl. ha elküldöd nekem a linket privátban :D
De amúgy ha hosszú távon akarsz vele foglalkozni és pénzt látni belőle, akkor ne csináld azt, mint nagyon sokan, hogy az előfizetésért kap az ember havi pár fehérneműs képet, és plusz több tucat dollárért lehet feloldani arc nélküli, homályos, zsákbamacska képeket. Ha pénz kell és sok követő, akkor az elejétől legyen ARCCAL, és legalább fedetlen mellekkel kép. A többit mindenki instant lemondja.
Az a baj, hogy alig lehet jól kinéző, fiatal(abb) lányt találni, aki így csinálná. Pedig régebben több ilyennek voltam állandó előfizetője és privát "vásárlója".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!