Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Onlyfans oldal reklamozasa?

Onlyfans oldal reklamozasa?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szerintetek hol eri meg mostanaban onlyfans oldalt reklamozni? Illetve tippek is johetnek hogy milyen tartalomra lenne kereslet

2022. aug. 22. 15:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Arc mutatás szerintem is alap ha sokat akarsz keresni. Bizony muszáj felvállalni
2022. aug. 23. 20:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valakit erdekel azota fent van a masik lany is az oldalamon
2022. aug. 24. 05:25
 13/17 anonim ***** válasza:
11 ott van angelicfuckdoll o se vallalja fela z arcat es milliokat keres
2022. aug. 24. 09:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"11 ott van angelicfuckdoll o se vallalja fela z arcat es milliokat keres"

Egyrészt nyilván mindig vannak kivételek, másrészt meg honnan veszed, hogy mennyit keres?

Arc nélkül óriási a hátrány szerintem. Főleg hogy teljesen olyan érzése van tőle az embernek, hogy tuti kamu az oldal és valami random modell képeit használják pénzszerzésre csalók.

2022. aug. 24. 09:35
 15/17 A kérdező kommentje:
Hat igen elgondolkoztato. Ugye sokan azert nem vallaljak hogy csalad stb elott ne tudodjon ki. Aztan valakinek bejon arc nelkul valakinek nem. Jo kerdes. Ertem azt is amit mondtok hogy szemelyesebb az egesz arccal.
2022. aug. 24. 14:30
 16/17 anonim válasza:
Egy barátom is nyomja és ő hirdet, ő azt mondta kipróbálta és írt statisztikát. Ha megtérül nyomja ha nem leállítja majd.
2022. okt. 27. 10:15
 17/17 ghost válasza:

Én most nem olyan régen kezdtem el.

[link]

2022. nov. 27. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!