Ha találok egy arany nyakláncot ès be viszem a Báv vagy egyèbb zálogházba,ahol aranyat ès egyèbb èkszert vesznek át,ha le adom elkèrik a szemèlyimet,vagy egyèbb adatot???
Figyelt kérdés
Ha találok egy fazon arany nyakláncot valahol,ès be viszem a Báv vagy egyèbb èkszer zálogházba,elkèrik a szemèlyit vagy egyèbb regisztrációt csinálnak? Vagy egyèb èkszert be viszek pènzt akarok belőle csinálni akkor kèrik a szemèlyit,vagy akár a Rendőrsèget is rám hîvják? Edző teremben dolgozom recepcióskènt. Kèt hete találtam egy aranynak látszó kissè vèkony láncot,amin 586-os szám azt hiszem az aranynak a igazoló száma volt. De az volt a furcsa,hogy az aranynak látszó lánc olyan pihe könnyű volt,annyit azèrt tudok,hogy az igazi aranynak súlya van,nem is kicsi! Na mivel munka helyen találtam azböltözőben,ezèrt inkább le adtam a főnökömnek kèt tanú igazolja hogy le adtam. Pedig simán el tehettem volna,az öltözőben kamera nincs,egyedűl voltam...Szóval simán elntehettem volna,pont akkor jött volna nagyon jól a pènz! Az is lehet,hogy 5-600-ezret èrt a lánc amit találtam. De olyan könnyű volt. De mi van,ha kerestèk volna? Elő vettek volna,mivel minden nap be járok oda takarîtani,ès nem hiányzik az hogy kihallgatásokra járjak,vagy meg húrcoljanak e miatt.Szerintetek jól tettem,hogy egyből le adtam az aranynak látszó nyakláncot a főnökömnek??? Vagy egy igazi cîmeres balf@#z vagyok,hogy nem tettem el magamnak??? Amint a Főnököm becsületes embernek tart. Na,akkor mègis jól cselekedtem,hogy az Angyalomra hallgattam,nem pedig az Ördögre??? Normális válaszokat kèrek ha lehet.2022. nov. 8. 12:06
11/11 A kérdező kommentje:
#10-es! A Teherautós Sztory amint elèg vicces,ès meg mosolyogtam amikor olvastam.De egy komoly helyzetben viccelődni,mondjuk egy Rendőrsègi kihallgatáson már azèrt nem annyira vicces.
2022. nov. 14. 06:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!