Jó ötlet gumit árulni a suliban?
Figyelt kérdés
A Tescoban van egy nagyon olcsó fajta 900ft és 12 darab van benne (valószínűleg gagyi minőségű). És így 75 Ft darabja. Vettem egyet és holnap beviszem a suliba 200ftért darabját (megéri megvenni mert pl egy durex 850 Ft és 3 db van benne =majdnem 300 darabja).így 1500 Ft profit lenne egy csomagon. Ha hetente eladok egy csomagot akkor az havi 6000 szerintem ez zsebpénzt kiegészíteni jó biznisz lenne. Nem kell mindenkinek szeretkeznie, most van egy ilyen divat a suliban hogy a fiúk gumival önkielégítenek. Erre a célra megéri megvenni nekik (szerintem). Szerintetek jó ötlet lenne?2022. nov. 6. 14:10
11/18 A kérdező kommentje:
Pontosan. Teljesen megéri
2022. nov. 6. 18:39
13/18 anonim válasza:
Egy önkiszolgáló áruházban nem mernek venni, ahol még automata pénztár is van, de tőled meg igen? Ráadásul jóval drágábban? Hát nem is tudom. Előtte fel kellene mérni, hogy mekkora igény lenne rá? Mert néha nagyon távol esik a saccolt, és a valós eladás mennyisége.
14/18 anonim válasza:
Én inkább megyek boltba, minthogy vacak minőségűt vegyek megkérdőjelezhető helyről
15/18 Minkó Gergö válasza:
Hogyan csinálnál neki reklámot?😂
16/18 A kérdező kommentje:
Csá Marci nem kell egy koton kétszázért?
2022. nov. 8. 19:19
17/18 anonim válasza:
És erre mindenki azt mondja: Persze Sanyi, dobjad!
18/18 anonim válasza:
Számít, hogy mi mit gondolunk, ha te már úgyis eldöntötted, hogy megéri? :)))
Ha mégsem vagy biztos benne, előbb végezz piackutatást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!