Van bármi lehetőség kriptovalutákba fektetni 18 év alatt?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 22:07
11/17 anonim válasza:
"A mrcoint egy magyar cég üzemelteti te nyomorék, legalább ne pofáznál anélkül, hogy utána sem nézel"
És az hogy magyar cég üzemelteti automatikusan garancia arra hogy megbízható?
12/17 anonim válasza:
Persze, valaki megveszi es eladja neked
13/17 anonim válasza:
"kereskedéshez nem kell semmilyen okmány"
És a BTC-t hogyan veszi meg a kiskorú? Az egérbe dugdossa a malacperselyben őrzött tízezreseit?!?
14/17 anonim válasza:
Van F2F fizetesi lehetoseg tobbek kozott.
15/17 Képernyőkép válasza:
12 es írja jól papír walletre korhatár nélkül tudsz kérni bitcoint. Minden olyasmit vehetsz 18 év alatt ami nem kerül hivatalosan a nevedre.
Tehat autót lakást nem de kakaóscsigát ssd-t igen.
16/17 EgyGabor válasza:
Bisq vagy más p2p exchange. Nem kérnek semmit, pont ahogy egy bitcoin tárca sem kér semmit. Akár egy program is adhat vehet ;)
17/17 anonim válasza:
Lehet már nem aktuális de azért leírom. Trust Wallet nevezetű alkalmazáson keresztül vehetsz, küldhetsz, tárolhatsz és vehetsz bármilyen kriptovalutat. Én pár hónapja vettem Bitcoin nagyon minimális összegért, ennek a felét később elköltöttem de még egy kevés mindig maradt. Nem kell azonosítani magad, semmi fajta okmány nem kell, csak e-mail cím, jelszó és a legfontosabb a 12 szavas security phase.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!